Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόλος: 45χρονος έδειρε την 55χρονη σύντροφό του, την απείλησε με σφυρί και την κλείδωσε σπίτι του

Βόλος: 45χρονος έδειρε την 55χρονη σύντροφό του, την απείλησε με σφυρί και την κλείδωσε σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βόλος, Ενδοοικογενειακή Βία, Μαγνησία,

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αυτή τη φορά στο Βόλο την Τετάρτη (4/11). Πιο συγκεκριμένα, 45χρονος άνδρας τσακώθηκε στο σπίτι του με την 55χρονη σύντροφό του και τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές.

Στη συνέχεια η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ επιπλέον την απείλησε κρατώντας σφυρί, όπως αναφέρει το magnesianews.

Η γυναίκα τελικά κατάφερε να ξεφύγει κι έκανε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Στη συνέχεια όμως η γυναίκα έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμούσε τη δίωξη του 45χρονου και δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί στην Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε με ενέργειες της Εισαγγελίας.

Ο άνδρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε χθες (4/11) στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερος, με όρο να μην προσεγγίσει τη γυναίκα, ούτε να έχει μαζί της προσωπική ή τηλεφωνική επαφή.

Όπως αποδείχτηκε από το ποινικό του μητρώο πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος μαλώνει και χτυπάει τη σύντροφό του.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι μόνο το 2019 έχει παραπεμφθεί 14 φορές (!) για ενδοοικογενειακή βία κατά των συντρόφων του και παρόλα αυτά συνεχίζει να κάνει τα ίδια.

Σχετικά άρθρα