Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιεράπετρα: Πώς ο 52χρονος έσφαξε τη Νεκταρία – Τι είχε προηγηθεί

Ιεράπετρα: Πώς ο 52χρονος έσφαξε τη Νεκταρία – Τι είχε προηγηθεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Ιεράπετρα, Κρήτη,

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Αστυνομία και τον 54χρονο συζυγοκτόνο στον Περιστερά της Ιεράπετρας, που απειλεί από τις 9 το πρωί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μεγάλο ύψος.

Νωρίτερα, είχε κατακρεουργήσει την εν διαστάσει σύζυγό του, αφού την είχε ακολουθήσει σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου είχε πάει για να ζητήσει δουλειά.

Το ιστορικό της οικογένειας

Το ζευγάρι αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πολύ σοβαρά προβλήματα, προσωπικά και οικονομικά.

Ο 54χρονος είχε αγοράσει νταλίκα για τη μεταφορά κηπευτικών από την Ιεράπετρα, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να αποπληρώσει τα χρέη του και η τράπεζα κατάσχεσε την περιουσία του.

Η εξαμελής οικογένεια έμεινε γρήγορα στο δρόμο και τότε η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας κινητοποιήθηκε για να φιλοξενηθούν κάπου, οι δυο γονείς και τα 4 παιδιά τους.

Στη συνέχεια βρέθηκε ένα μικρό και φθηνό σπίτι, από όπου όμως τους έγινε δεύτερη έξωση.

Το θύμα περιγράφεται ως μια πολύ εργατική γυναίκα που δούλευε μέχρι και σε τρεις διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα προκειμένου να στηρίζει τα παιδιά της.

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ήταν πάντα παρόντα και επιδεινώθηκαν όταν ο 54χρονος άρχισε να ζητάει χρήματα από τη σύζυγό του.

Εκείνη κατάφερε να φύγει από το γάμο, όμως ο 54χρονος δεν την άφησε ποτέ σε ησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγαινε όπου εκείνη έπιανε δουλειά ή σπίτι και της ζητούσε χρήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια, όπου κι αν βρισκόταν, έλεγε ότι σκόπευε να τη σκοτώσει.

Αυτήν του την απειλή έκανε πράξη την Παρασκευή το πρωί στον Περιστερά της Ιεράπετρας.

Την ακολούθησε μέχρι τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε μεταβεί για να ζητήσει δουλειά για την επόμενη τουριστική σεζόν.

Την βρήκε να μιλάει με μια από τις ιδιοκτήτριες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εισέβαλε στον αύλιο χώρο του ξενοδοχείου με το δίκυκλο που οδηγούσε και έπεσε πάνω της, ρίχνοντάς τη στο έδαφος.

Η γυναίκα έπεσε κάτω χτυπημένη, σηκώθηκε και έτρεξε προς την πισίνα των διαμερισμάτων.

Τότε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου έτρεξε να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Μέχρι να γίνει αυτό, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο 58χρονος της είχε καταφέρει πολλαπλές μαχαιριές σε όλο της το σώμα, σκοτώνοντάς την ακαριαία.

Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει με το μηχανάκι του, το οποίο όμως δεν έπαιρνε μπροστά και τότε κατέφυγε σε κοντινό απόκρημνο σημείο όπου απειλεί ακόμα με αυτοκτονία.

Σχετικά άρθρα