Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιεράπετρα: Αυτή είναι η 48χρονη που έσφαξε ο εν διαστάσει σύζυγός της

Ιεράπετρα: Αυτή είναι η 48χρονη που έσφαξε ο εν διαστάσει σύζυγός της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Ιεράπετρα, Κρήτη,

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα της Κρήτης, όπου ο 54χρονος πρώην σύζυγός της, την δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές.

Θύμα είναι μία μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο 54χρονος πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, στην άκρη της πόλης της Ιεράπετρας, λίγα μέτρα δίπλα από το σημείο της δολοφονίας, και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Από νωρίς το πρωί είναι συνεχείς οι διαπραγματεύσεις της Αστυνομίας με τον 54χρονο δράστη της δολοφονίας.

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί με τον άνδρα, ενώ επιστρατεύτηκε και ο γιος του ο οποίος επικοινώνησε μαζί του.

Στην περιοχή βρίσκεται από νωρίς ασθενοφόρο και Πυροσβεστική, ενώ από θαλάσσης βρίσκεται σκάφος του Λιμενικού.

Λίγα μέτρα πιο δίπλα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, λίγο πριν τις 11 έφτασε ο ιατροδικαστής για να ελέγξει τη σωρό της γυναίκας και να καταλήξει στο πόρισμα του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το δράστη αναφέρουν πως ο 54χρονος είχε προαναγγείλει τη δολοφονία εδώ και καιρό, έχοντας μεγάλες διαφορές με τη 48χρονη, λέγοντας σε γνωστούς του πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Σημειώνεται ότι μέχρι και τις 10 το πρωί ο δράστης βρίσκεται σε βραχώδη περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ενώ η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία.

Στο χώρο του εγκλήματος ο ιατροδικαστής

Ο χώρος όπου έγινε το έγκλημα, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς ενώ αναμένεται ο ιατροδικαστής προκειμένου να προχωρήσει στην πρώτη αυτοψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί οι αιτίες που «όπλισαν» το χέρι του πρώην συζύγου ωστόσο φαίνεται πως το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες γι’ αυτό άλλωστε και η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι κι έμενε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Το ζευγάρι Ελλήνων με τα τέσσερα παιδιά, είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 48χρονη διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει.

Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε καν να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Σχετικά άρθρα