Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιεράπετρα: Έσφαξε την πρώην σύζυγό του και τώρα απειλεί να αυτοκτονήσει

Ιεράπετρα: Έσφαξε την πρώην σύζυγό του και τώρα απειλεί να αυτοκτονήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Ιεράπετρα, Κρήτη,

Ένας 54χρονος άνδρας στην Ιεράπετρα δολοφόνησε το πρωί της Παρασκευής (29/10) την πρώην σύζυγο του και μητέρα 4 παιδιών με πολλαπλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε οικισμό της πόλης της Ιεράπετρας όταν μετά από άγριο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, ο άντρας ηλικίας 54 χρονών με πολλαπλές μαχαιριές, δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του.

Το ζευγάρι έχει 4 παιδιά ενώ τα αίτια της πράξης του παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες.

Ο 54χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τη 48χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό.

Είχαν τέσσερα παιδιά, ενώ η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο, γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντας τη θανάσιμα.

Το CretaLive μεταδίδει ότι, πρόκειται για ένα ζευγάρι ντόπιων, 48 ετών η γυναίκα και 54 ο άνδρας, με τέσσερα παιδιά -το μεγαλύτερο 25 ετών- ενώ για την ώρα είναι άγνωστοι οι λόγοι που οδήγησαν στη δολοφονία.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα και η γυναίκα διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου και την κατακρεούργησε ο, σε διάσταση, σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και μήνες που το ζευγάρι είχε χωρίσει, η γυναίκα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τον 54χρονο, ο οποίος πήγε εκεί που η γυναίκα διέμενε με σκοπό να συζητήσουν, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε…

Ο 54χρονος απειλεί να αυτοκτονήσει

Ο 54χρονος μετά την πράξη του διέφυγε σε απόκρημνη περιοχή της Ιεράπετρας με τις Αρχές να είναι στο σημείο και τον ίδιο να απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από μεγάλο ύψος.

Σχετικά άρθρα