Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Κούγια για το Πιστολίδι στο Πέραμα: Τι είπε για τον 15χρονο Ρομά που παραδόθηκε

Βόμβα Κούγια για το Πιστολίδι στο Πέραμα: Τι είπε για τον 15χρονο Ρομά που παραδόθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλέξης Κούγιας, Αστυνομία, Αττική, Πειραιάς, Πέραμα, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι), Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Ο 15χρονος Ρομά που παραδόθηκε την Τετάρτη στις Αρχές και ισχυρίστηκε πως ήταν ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος, το οποίο καταδίωξαν οι αστυνομικοί στο Πέραμα, δεν έχει σχέση με το πρόσωπο που διέφυγε, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όπως δήλωσε ο συνήγορός τους, Αλέξης Κούγιας.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων για τον 15χρονο ότι «όλοι οι αστυνομικοί ήταν κατηγορηματικοί ότι το πρόσωπο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο το οποίο διέφυγε.

»Διαφέρει και ως προς το ύψος και ως προς τον σωματότυπο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος Ρομά παρουσιάστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια Πειραιά σήμερα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, υποστήριξε πως ο ίδιος ήταν ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου τη μοιραία νύχτα, ενώ ο φίλος του που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Όπως ισχυρίστηκε, αυτό το διάστημα δεν είχε εμφανιστεί γιατί φοβόταν ενώ έδωσε και τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη, περιγράφοντας επίσης τους λόγους που δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γι’ αυτό και ο ίδιος έβαλε την όπισθεν και κινήθηκε προς τα πάνω τους, ενώ λέει πως και την ώρα που έτρεχε για να διαφύγει πυροβόλησαν προς το μέρος του, όμως οι σφαίρες κατέληξαν σε τοίχο.

Σχετικά άρθρα