Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιστολίδι στο Πέραμα: Αυτός είναι ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών

Πιστολίδι στο Πέραμα: Αυτός είναι ο 20χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική, Πειραιάς, Πέραμα, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι), Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Φωτογραφίες του 20χρονου Ρομά που σκοτώθηκε από την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με συλλυπητήρια μηνύματα από τους φίλους του.

Ο 20χρονος, Νίκος Σαμπάνης, έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών στην καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δικαιοσύνη ζήτησε η οικογένεια του 18χρονου που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά το βράδυ της Παρασκευής, μετά από καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου που ξεκίνησε από τη Θηβών και κατέληξε στο Πέραμα.

Εξοργισμένοι και θλιμμένοι οι συγγενείς του Νίκου Σαμπάνη, πατέρα μικρών παιδιών, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών και την απονομή Δικαιοσύνης στη μνήμη του.


Ερωτήματα προκύπτουν για την επιχειρησιακή αντίδρασή των αστυνομικών καθώς όπως ακούγεται στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τους δόθηκε η εντολή να σταματήσουν την καταδίωξη, κάτι που δεν έκαναν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά «Ελλάν Πασσέ», ο 20χρονος δεν είχε ποινικό μητρώο, παρά μόνο είχε κατηγορηθεί για κλοπή μοτοποδηλάτου.

Σχετικά άρθρα