Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Τι είπε ο συνήγορος του πιλότου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο

Γλυκά Νερά: Τι είπε ο συνήγορος του πιλότου μετά το ηχητικό ντοκουμέντο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς,

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που έρχεται στη δημοσιότητα από την κλήση που έκανε ο πιλότος στην Άμεση Δράση αφού σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν, στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης, αναφέρει πως «δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας».

«Κι εγώ χθες το πληροφορήθηκα αυτό το ηχητικό, δεν είναι καν ελέγξιμο, δεν υπήρχε καν στην Αστυνομία», προσέθεσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ. Παπαΐωαννίδης, σημειώνοντας πως «ο εντολέας μου έχει δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις».

Όπως εξήγησε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, «δεν μπορώ να τοποθετηθώ περαιτέρω γιατί η δικογραφία είναι ακόμα ανοιχτή», αν και τόνισε πως το τι υπάρχει στη δικογραφία, είναι θέμα του ανακριτή, όπως και το αν θα καλέσει μάρτυρες.

Επίσης, ο κ. Παπαΐωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», φανέρωσε πως «αυτό που είπε, σχετικά με τη σκηνοθεσία, είναι ότι έγινε μετά την πράξη με θολωμένο μυαλό, μια κίνηση απελπισίας».

Επιπλέον, ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επανέλαβε ότι «είναι λεπτή η θέση μου για το εν λόγω ζήτημα και είναι ακόμη ανοιχτή η δικογραφία».

Σχετικά άρθρα