Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός για το βιασμό του ταξιτζή

Ξανά στο εδώλιο ο ηθοποιός για το βιασμό του ταξιτζή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκινητιστές, Βιασμός, Ομοφυλόφιλοι, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε δεύτερο βαθμό θα καθίσει σήμερα ο ηθοποιός Γιώργος Κ. ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό νεαρού ταξιτζή, πίσω από τη Γεωπονική Σχολή το Νοέμβριο του 2018.

Ο ηθοποιός θα δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι είχε αθωωθεί κατά πλειοψηφία από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο τον Μάρτιο του 2020, καθώς η εισαγγελέας Εφετών Αρετή Σκαφίδα άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης, ζητώντας εκ νέου διεξαγωγή της δίκης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισαγγελέως, το πρωτόδικο δικαστήριο δεν εκτίμησε ορθά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και αυτά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.

Το δικαστήριο είχε αθωώσει τον ηθοποιό συνεκτιμώντας υπέρ του την κατάθεση του γενετιστή Γεώργιου Φιτσιάλου πως δεν βρέθηκε κανένα ίχνος DNA του ηθοποιού ούτε στο ταξί και στο σώμα του αυτοκινητιστή.

Στην έφεσή της η εισαγγελική λειτουργός αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία ο αυτοκινητιστής έφερε μικρορήξεις στην πρωκτική περιοχή.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων κατά την ακροαματική διαδικασία, ο οδηγός ταξί όταν έφτασε στο νοσοκομείο είχε «εμφανή σημάδια παθολογικής διαταραχής και λήψης ναρκωτικής ουσίας» και «δεν ήταν νηφάλιος είχε εξάρσεις, ξεσπάσματα και καταβυθίσεις, είχε εφίδρωση, κόκκινα μάτια και έβγαζε αφρούς από τις άκρες του στόματός του, είχε πάθει κάτι σαν αγκύλωση και δεν μπορούσε να κουνηθεί».

Ως προς τα ίχνη DNA που δεν βρέθηκαν, η εισαγγελέας επισημαίνει πως δεν ελήφθη δείγμα DNA από το πουκάμισο του ταξιτζή, το στήθος και τον τράχηλο του, σημεία τα οποία ακούμπησε ο ηθοποιός, αν και ο οδηγός ταξί, κατέθεσε ότι αυτό που θυμάται είναι τον κατηγορούμενο να του έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο, να του χαϊδεύει το στήθος και τη ρώγα.

Παρά τη μαρτυρία του παθόντα, τα παραπάνω σημεία δεν εξετάσθηκαν για ίχνη DNA του κατηγορούμενου…

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ηθοποιός που είχε προφυλακιστεί επί 16 μήνες, αρνείται την κατηγορία ότι βίασε το νεαρό ταξιτζή.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο ηθοποιός «στις 13/11/2018 με σωματική βία, συνισταμένη στην περιαγωγή άλλου σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας για αντίσταση με υπνωτικά ή ναρκωτικά ή άλλα ανάλογα μέσα, εξανάγκασε άλλον σε ανοχή ασελγούς πράξη».

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός το απόγευμα της 13ης Νοεμβρίου του 2018 «επιβιβάσθηκε στο ταξί που οδηγούσε ο μηνυτής και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου (…), όπου χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία».

Όταν το θύμα ξαναμπήκε στο ταξί για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς το Γκάζι και ήπιε μερικές γουλιές από τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη.

Την κατάσταση του φέρεται να εκμεταλλεύτηκε ο ηθοποιός, οδηγώντας τον σε χώρο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου τον εξανάγκασε σε ασελγή πράξη, αφού προηγουμένως είχε βεβαιωθεί πως το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σχετικά άρθρα