Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Γιαγιά πυροβόλησε τον ληστή της (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό στην Ηλεία: Γιαγιά πυροβόλησε τον ληστή της (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηλεία, Ληστεία,

Απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Ηλείας. Ηλικιωμένη πυροβόλησε και τραυμάτισε άνδρα που μπήκε στο σπίτι της για να την ληστέψει.

Με δάκρυα στα μάτια η ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο, περιγράφει το δράμα της ζώντας μόνη στο φτωχικό της.

Τα παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, η πόρτα του σπιτικού τους είναι ανοιχτή, όμως η ίδια μετά από σαράντα χρόνια στην ξενιτιά θέλει να ζήσει στον τόπο της.

Μιλώντας στο ilialive.gr περιέγραψε τα όσα ζει το τελευταίο διάστημα, τις δύσκολες ημέρες της στα Καλακέικα Σκαφιδιάς, μα ακόμα περισσότερο τις πιο δύσκολες νύχτες της, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί παρότι ξαπλώνει στο κρεβάτι της.

Ακόμα μίλησε για τη σε βάρος της ληστεία αλλά και για τη στιγμή που πυροβόλησε με αεροβόλο το δράστη, που αργότερα συνελήφθη από την Αστυνομία σε γειτονικό χωριό.

Χθες το μεσημέρι, στα Καλακέικα Σκαφιδιάς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, ο άνδρας εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας και όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία και της αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα και προσωπικά της αντικείμενα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα