Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Nίκαια: Οικιακή βοηθός δηλητηρίασε 82χρονο και του έκλεψε τη σύνταξη

Nίκαια: Οικιακή βοηθός δηλητηρίασε 82χρονο και του έκλεψε τη σύνταξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Ληστεία, Νίκαια, Οικιακή Βοηθός,

Σε υπόθεση θρίλερ εκτυλίχθηκε στη Νίκαια η πρόσληψη αλλοδαπής οικιακής βοηθού από τη Γεωργία, η οποία παρουσιάστηκε ως έμπειρη γηροκόμος και αφού κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας, νάρκωσε τον 82χρονο και του έκλεψε την σύνταξη, σύμφωνα με το Mega.

«Βάλαμε μία αγγελία και λάβαμε αρκετά τηλέφωνα.

»Ήρθε μία κυρία Ελένη και μας είπε να πάρουμε τη συγκεκριμένη κυρία», δήλωσε στην εκπομπή Live News συγγενής του 82χρονου θύματος.

«Ξαφνικά μετά από μία μια μίση ώρα, μας κάλεσε η σπιτονοικοκυρά της πολυκατοικίας, που νοικιάζει το σπίτι στους γονείς μου, ότι ο πατέρας μου είναι πεσμένος στον διάδρομο του σπιτιού με την πόρτα ανοιχτή, η μητέρα μου είχε βγει έξω χτυπούσε τις πόρτες τρομοκρατημένη με αυτό που είδε», ανέφερε ο γιος του θύματος.

«Βρήκαμε τον πατέρα μου, σχεδόν αναίσθητο στο χολ, πεσμένο να μην μπορεί να μιλήσει καλά και να μην μπορεί να κουνηθεί.

»Μας μιλούσε αλλά όπως μία εικόνα εγκεφαλικού, να το πω έτσι.

»Όταν ένας άνθρωπος έχει υποστεί εγκεφαλικό να το πω έτσι και άρχισε να μας λέει τα χρήματα, ότι μου λείπουν τα χρήματα.

»Είδα βρήκα το χαρτί της ανάληψης από την τράπεζα που είχε κάνει το ίδιο το πρωί και τα χρήματα αυτά έλειπαν και η οικιακή βοηθός είχε γίνει καπνός», πρόσθεσε.

Η γειτόνισσα μόλις άκουσε την 71 ετών γυναίκα να καλεί σε βοήθεια ειδοποίησε τα παιδιά της, οι οποίοι έπαθαν σοκ αντικρίζοντας τον πατέρα τους σε άθλια κατάσταση στο πάτωμα.

Παρά τις δεκάδες κλήσεις στην οικιακή βοηθό, εκείνη εδώ και 2 μέρες παραμένει εξαφανισμένη μαζί με την σύνταξη του παππού.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαια σε άσχημη κατάσταση με σημάδια εγκεφαλικού, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διευκρινιστεί με ποια ουσία νάρκωσε η οικιακή βοηθός τον ηλικιωμένο.

«Μπορεί να του έριξε και κάποιο υπνωτικό, είχε μία τάση υπνηλίας, όταν τον είδαμε.

»Και υπέθεσα εγώ ότι κάτι του έριξε, για να κοιμηθεί το μεσημέρι για να μπορέσει να κάνει αυτή τη δουλειά», ανέφερε συγγενής του θύματος.

Η Αστυνομία εξετάζει αν η αλλοδαπή γυναίκα έχει κάνει κι άλλες παρόμοιες ληστείες, καθώς ενδέχεται να είναι μέλος σπείρας που ληστεύει ηλικιωμένους υποκρινόμενη την οικιακή βοηθό.

Όπως δήλωσε ο Αναστάσιος Μητόγλου, διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, «η κατάσταση του ηλικιωμένου έχει σταθεροποιηθεί και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις για να δούμε τι έχει συμβεί».

Σχετικά άρθρα