Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πούδρα» η κοκαΐνη του συντρόφου της παίκτριας-ριάλιτι Έλενας Πολυχρονοπούλου

«Πούδρα» η κοκαΐνη του συντρόφου της παίκτριας-ριάλιτι Έλενας Πολυχρονοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δημήτρης Ρεγγινίδης, Δίωξη Ναρκωτικών, Έλενα Πολυχρονοπούλου, Εμπόριο Ναρκωτικών, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά,

Για «άριστης ποιότητας» κοκαΐνη, «πούδρα» όπως λέγεται στην αγορά, κάνουν λόγο υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση 7 κιλών και 827 γραμμάριων που εντοπίστηκαν στην κατοχή του συντρόφου του μοντέλου που συνελήφθησαν σε Παγκράτι και Νέα Σμύρνη, γράφει η ιστοσελίδα Law and Order.

Μάλιστα αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του μοντέλου (σ.σ. Έλενα Πολυχρονοπούλου) παρουσία δικαστικού λειτουργού, εντόπισαν ποσότητα, 0,01 γραμμαρίου κοκαΐνης πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας, εκεί όπου ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και το μοντέλο τη στιγμή της σύλληψής του.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε συλληφθεί ο σύντροφός της, ποδοσφαιριστής στο επάγγελμα στην συμβολή των οδών Αγίου Πολιτάρχου και Εφέσου στην Νέα Σμύρνη.

Την στιγμή της σύλληψής του, ο άνδρας, έβαζε στο αμάξι του μια μαύρη υφασμάτινη βαλίτσα μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει την κοκαΐνη.

Στην θέα των αστυνομικών προσπάθησε να διαφύγει και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια, μέχρι τελικά να τον ακινητοποιήσουν.

Στη φωτογραφία, το ζευγάρι που συνελήφθη:

Σχετικά άρθρα