Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσωρινά κρατούμενος ο αρχιμανδρίτης – πρόεδρος του Γηροκομείου

Προσωρινά κρατούμενος ο αρχιμανδρίτης – πρόεδρος του Γηροκομείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας, Γηροκομείο Αθηνών, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές,

Προθεσμία δύο ημερών για να απολογηθεί έλαβε ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, Προκόπιος Μπούμπας, σε βάρος του οποίου εκτελέστηκε ένταλμα που εκκρεμούσε για χρέη προς την Εφορία.

Ο Αρχιμανδρίτης ζήτησε προθεσμία ώστε να ετοιμάσει την απολογία του, αίτημα που έγινε δεκτό από την εισαγγελική αρχή.

Ωστόσο, επειδή κρίθηκε ύποπτος φυγής παραμένει προσωρινά κρατούμενος μέχρι το Σάββατο που θα εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Γηροκομείου Προκόπιος Μπούμπας που συνελήφθη το πρωί, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Διαφθοράς και της Προϊσταμένης της Ελένης Ράικου για για σωρεία υποθέσεων κακοδιαχείρισης των κληροδοτημάτων του ιδρύματος.

Πρόκειται για ανυπολόγιστη περιουσία με περισσότερα από 700 ακίνητα. Και παρά την ύπαρξή της, επί των ημερών του Προκόπιου Μπούμπα το Γηροκομείο έχει φτάσει να παίζει κορώνα γράμματα την λειτουργία του καθημερινά, με χρέη εκατομμυρίων προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και τους εργαζόμενους να έχουν φτάσει να μένουν απλήρωτοι ακόμα και 30 μήνες και να παίρνουν μέρος των δεδουλευμένων τους μόνο με δικαστικές αποφάσεις από προσφυγές κατά του προέδρου του ιδρύματος.

Σχετικά άρθρα