Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γαρυφαλλιά έφερε τραύματα που δεν προήλθαν από την πτώση της – Προηγήθηκε ξυλοδαρμός;

Η Γαρυφαλλιά έφερε τραύματα που δεν προήλθαν από την πτώση της – Προηγήθηκε ξυλοδαρμός;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γαρυφαλλιά Ψαράκου, Δολοφονίες, Φολέγανδρος,

Νέες αποκαλύψεις! Η 26χρονη Γαρυφαλλιά Ψαράκου έφερε θλαστικά τραύματα στο μάτι και στο κεφάλι τα οποία δεν προήλθαν από την πτώση της.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία την άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που βρήκε φριχτό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Φολέγανδρο.

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα τη στιγμή που η οικογένεια και οι φίλοι της αναζητούν τη δύναμη να πουν το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη τους που θα κηδευτεί στο Βέλο Κορινθίας.

Η έκθεση του ιατροδικαστή έδειξε ότι η 26χρονη ξεψύχησε από πνιγμό και ότι ήταν ζωντανή όταν ο 30χρονος δράστης την έριξε από τα βράχια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο σύντροφός της την χτύπησε στο κεφάλι πριν την σπρώξει στον θάνατο από τον γκρεμό.

Η Γαρυφαλλιά έφερε χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν συνδέονται με όσα υποστήριξε στην προανακριτική απολογία του ο δράστης, γεγονός που αποδεικνύει πώς όχι μόνο την έσπρωξε στα βράχια αλλά νωρίτερα της είχε επιτεθεί και την είχε χτυπήσει.

Το θύμα έφερε θλαστικά τραύματα στο μάτι και σε άλλα μέρη του κεφαλιού της τα οποία δεν προκλήθηκαν από την πτώση της στα βράχια, αλλά υποδηλώνουν ότι ξυλοκοπήθηκε.

Σύμφωνα με όσα έχει περιγράψει έως τώρα ο καθ’ ομολογίαν δράστης ο οποίος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Νάξου και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, φέρεται να καυγάδισε με τη σύντροφό του επειδή έχασαν τον δρόμο.

Όπως ισχυρίστηκε μάλιστα, θύμωσε επειδή η Γαρυφαλλιά δεν κοιτούσε το GPS, αλλά το κινητό της τηλέφωνο.

Ο δράστης κατηγορεί τη σύντροφό του της οποίας αφαίρεσε τη ζωή, ότι κατά την διάρκεια του τσακωμού τους, σήκωσε κατά λάθος το χειρόφρενο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να βρεθεί δίπλα στον γκρεμό.

Εκεί η νεαρή γυναίκα βγήκε πανικόβλητη από το όχημα φωνάζοντας βοήθεια και ο δράστης την ακολούθησε και την έσπρωξε στον γκρεμό.

Σχετικά άρθρα