Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα καταγγελία για τον αστυνομικό-μαστροπό: Με πίεζε να εκδίδομαι

Νέα καταγγελία για τον αστυνομικό-μαστροπό: Με πίεζε να εκδίδομαι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Δημήτρης Μπουγιούκος, Ηλιούπολη, Πορνεία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η πρώτη κατάθεση γυναίκας –πλην της 19χρονης- σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη.

Πρόκειται για μία σοβαρή εξέλιξη που ήρθε στο φως από ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ΕΡΤ.

Υπό άκρα μυστικότητα γυναίκα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού.

Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πολιορκούσε για καιρό τη γυναίκα, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του 39χρονου είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά άρθρα