Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός-μαστροπός: «Έδωσε» την 19χρονη να γυρίσει «τσόντα»

Αστυνομικός-μαστροπός: «Έδωσε» την 19χρονη να γυρίσει «τσόντα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Βίντεο, Δημήτρης Μπουγιούκος, Ηλιούπολη, Πορνεία, Πορνογραφία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Τα στοιχεία για την υπόθεση του αστυνομικού-μαστροπού από την Ηλιούπολη διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταία προσθήκη, ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός εξανάγκασε την 19χρονη να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, προς τούτο και είχε πραγματοποιηθεί πριν από το «γύρισμα» συνάντηση με ανθρώπους ελληνικής εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο αστυνομικός φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας πριν από δέκα περίπου ημέρες συνοδευόμενος από την 19χρονη, την οποία μάλιστα σύστησε ως σύντροφό του, και ανέφερε ότι ενδιαφερόταν να συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Στη συζήτηση ζήτησε από τους ανθρώπους της εταιρείας η 19χρονη να περάσει από δοκιμαστικό ώστε να μπορέσει να πάρει κάποιον ρόλο σε μία από τις επόμενες ταινίες, ενώ υπογράφηκε και συμφωνητικό και ακουλουθήθηκε όλη η προβλεπόμενη διαδικασία (ταυτότητα, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή επικυρωμένη από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα καθώς και ιατρικές εξετάσεις).

Στα γυρίσματα της ταινίας ο αστυνομικός δεν ήταν παρών, πήγε μετά την ολοκλήρωσή τους για να παραλάβει την κοπέλα.

Βασικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι όλο το υλικό από την παρουσία της κοπέλας στους χώρους των γυρισμάτων, έχει ήδη κατατεθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι η κοπέλα τον προσέγγισε καθώς η ίδια ενδιαφερόταν, όπως αυτός λέει, να συμμετέχει σε τέτοιου είδους ταινίες, αλλά υπάρχουν τρεις ακόμα κοπέλες οι οποίες αναμένεται επίσης να δώσουν κατάθεση εναντίον του.

Ο εκβιασμός για τις ταινίες πορνό

Μια βδομάδα πριν τον βιασμό της, η 19χρονη πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της εταιρίας Sirina.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, ο αστυνομικός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Π. Φάληρο, πριν από δέκα ημέρες.

Συνοδευόταν από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του.

Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως εξήγησε ο αστυνομικός στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Ζήτησε να περάσει από κάστινγκ και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία Sirina.

Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα απ’ όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος.

Της ζητήθηκε ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών.

Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη.

Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας.

Πρόκειται για έναν πρώην φωτογράφο, ο οποίος έχει δημιουργήσει ιστοσελίδα Escort Services και συμμετέχει ως μέτοχος σε βουλγαρική εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Εξετάζουν δηλαδή το ενδεχόμενο να σχετίζεται ο βιασμός και ξυλοδαρμός της 19χρονης και με πρόσωπα του εν λόγω κυκλώματος, το οποίο έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Η ανακοίνωση της «Sirina Entertainment»

«Σοκ προκάλεσαν στην εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών «Sirina Entertainment» οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή αναφορικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, η οποία εκδιδόταν από τον αστυνομικό – φίλο της, ενώ από τα 11 της χρόνια ο ίδιος ο πατέρας της την βίαζε.

»Τέτοιες συμπεριφορές είναι γνωστό ότι θεωρούνται απερίφραστα καταδικαστέες από την «Sirina Entertainment» και πάγια θέση της είναι ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να στηλιτεύονται και να οδηγούνται στη δικαιοσύνη, ώστε να λογοδοτούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

»Η 19χρονη ενδιαφερόμενη υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία «Sirina Entertainment» με γνήσιο υπογραφής στο ΚΕΠ και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος, η οποία είναι η εξής: ζητείται ταυτότητα, ώστε να πιστοποιεί ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ενήλικος, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

»Με εκτίμηση, Sirina Entertainment».

Επτά κορίτσια;

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, ο αστυνομικός μαζί με τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο διαχειρίζονταν σελίδα στο Facebook, μέσω της οποίας «διαφήμιζε» κορίτσια λειτουργώντας ως πρακτορείο συνοδών.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν μέσω του λογαριασμού αυτού, να έχουν προβληθεί φωτογραφίες ακόμα επτά κοριτσιών, εκτός της 19χρονης.

Παρίστανε τον πατριώτη

Την στιγμή που ο αστυνομικός-μαστρωπός που κατηγορείται πως εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, παρουσιαζόταν ως πατριώτης με Ελληνικές σημαίες και φωτογραφίες και βίντεο πατριωτικού περιεχομένου, ένα τατουάζ που φέρει στο αριστερό στήθος όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε το L&O, παραπέμπει σε άτομο που μισούσε τους αστυνομικούς.

Όπως φαίνεται έχει κάνει τατουάζ τον αριθμό 1312 που μεταφράζεται σε A.C.A.B. που είναι το ακρωνύμιο για την φράση «All Cops Are Bastards».

Το σύνθημα σχετίζεται με αντιφρονούντες που υπόκεινται σε αστυνομικές διώξεις και αστυνομική βαρβαρότητα.

Ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιείται ως απάντηση στις αστυνομικές πράξεις οι οποίες ιστορικά έχουν χαρακτηρισθεί ως καταχρηστικές, αντιπαθητικές, διεφθαρμένες και εκδικητικές.

Ωστόσο, στη σελίδα του στο Facebook μπορεί να δει κανείς όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα.

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος της 19χρονης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εμπλοκής στην συγκεκριμένη υπόθεση και άλλων αστυνομικών.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω».

Αναλυτικά η δικηγόρος

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και αφορά στην 19χρονη κοπέλα η οποία κακοποιείτο και εκδιδόταν από έναν αστυνομικό σύμφωνα με τις καταγγελίες, μίλησε η δικηγόρος της άτυχης νεαρής, Αντωνία Λεγάκη.

Όπως είπε στο Mega το πρωί της Πέμπτης σχολιάζοντας τις αιτιάσεις του 39χρονου αστυνομικού ο οποίος υποστήριξε πως η 19χρονη εκδιδόταν με την θέλησή της, «ο λόγος του καθενός έχει να κάνει με τη θέση που βρίσκεται και πριν και μετά το αδίκημα.

»Είναι ο λόγος ενός παιδιού που είναι στα όρια της ανηλικότητας, που έχει καταφύγει στην αγκαλιά μιας σερβιτόρας, που έχει καταφύγει στην Αστυνομία, που έχει τα σημάδια πάνω στο σώμα του, απέναντι στο λόγο ενός αστυνομικού, που διαφημίζει τη δράση του μέσω των social media του και δεν έχει νιώσει καν την ανάγκη να έχει ένα ψευδώνυμο.

»Νιώθει τόσο σίγουρος ότι δεν κινδυνεύει που κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στα οποία καμαρώνει για την ιδιότητά του. Μπορούμε λοιπόν να εκτιμήσουμε την αλήθεια ή το ψέμα».

Τρία ακόμα κοπέλες

Σχετικά με τις τρεις ακόμα κοπέλες που φαίνεται πως είχαν πέσει επίσης θύματα του 39χρονου από την Ηλιούπολη, η ίδια τόνισε ότι «δεν ξέρω αν θα καταθέσουν και οι τρεις.

»Περιμένω ότι σήμερα θα υπάρξει μια ανακοίνωση από μία κοπέλα που έχει υποστεί τα ίδια πράγματα.

»Τις επόμενες ημέρες, θεωρώ ότι μια δεύτερη κοπέλα θα καταλήξει στο γραφείο του ανακριτή.

»Οι κοπέλες αυτές έχουν βιώσει τα ίδια με τη 19χρονη και χειρότερα, γιατί κάποιες από αυτές είχαν μείνει στα χέρια του πολύ περισσότερο χρόνο.

»Το δικό μας παιδί, με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας, κατάφερε να γλιτώσει.

»Υποβάλαμε αίτημα στην εισαγγελέα να ανακοινώσει το όνομα αυτού του ανθρώπου, ώστε να νιώσουν ασφάλεια και άλλα κορίτσια να έρθουν στη δικαιοσύνη».

Κι άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα;

Η κυρία Λεγάκη αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι στο κύκλωμα μαστροπείας συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί.

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί.

»Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του.

»Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο.

»Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο», σχολίασε η δικηγόρος της 19χρονης.

«Δεν ξέρω τι ήξερε η εταιρία παραγωγής ταινιών.

»Αυτό είναι στα χέρια του εισαγγελέα και της ανακρίτριας να το διερευνήσουν.

»Είναι δεδομένο ότι η κοπέλα υπέγραψε.

»Καμία κοπέλα που είναι θύμα trafficking και τη βάζουν να γυρίσει τέτοιες ταινίες, δεν τη δέρνουν την ώρα που υπογράφει.

»Τα έχουν φροντίσει αυτά προηγουμένως.

»Μιλάμε για ένα παιδί στα όρια της ανηλικότητας, που πριν λίγα χρόνια είχε ξεφύγει από έναν άλλο άνθρωπο που του φερόταν με παρόμοιο τρόπο.

»Αυτό το παιδί το βίαζε από τα 11 του χρόνια ο πατέρας του.

»Θα μας πει ότι το παιδί ήταν ήδη εκδιδόμενη;

»Το κορίτσι γρήγορα έφυγε από το σπίτι της και πήγε μαζί του γιατί ήθελε να ξεφύγει από τον πατέρα της», εξήγησε.

«Οι καταγγελίες που έχω είναι πανομοιότυπες. Για βασανισμούς και ξύλο.

»Μιλάμε για αιχμαλωσία και trafficking, μιλάμε για βασανισμό, μιλάμε για ξύλο, μιλάμε για ακραία πράγματα.

»Μιλάμε για ανθρώπους που αιχμαλωτίζονται και αναγκάζονται να εκδίδονται.

»Αυτό είναι το σημείο που ενώνει τις καταγγέλλουσες», κατέληξε η κυρία Λεγάκη.

Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα μαζί με τη 19χρονη, λέει η δικηγόρος της

Πόσες είναι τελικά οι κοπέλες;

«Έχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει για αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον αστυνομικό), μία εξ αυτών με περισσότερες λεπτομέρειες» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση, η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας.

Η ίδια άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Η κ. Λεγάκη ανέφερε επίσης ότι ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της 19χρονης, για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Η δικηγόρος επιβεβαίωσε επίσης ότι η μητέρα της 19χρονης δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε».

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους», ωστόσο διευκρίνισε ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε σίγουρα ακόμα ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

Καριέρα ως… ράπερ

Με το… καλλιτεχνικό όνομα «Ασυμβίβαστος», ο αστυνομικός είχε κάνει ντουέτο στο τραγούδι «Το δώρο του Άη Βασίλη» το 2012.

Σε αυτό εμφανίζεται να αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook κάνοντας ευχή στον Άγιο Βασίλη. Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε με φόντο τα Χριστούγεννα.

Σχετικά άρθρα