Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιούπολη: Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός μαστρωπός

Ηλιούπολη: Τι είπε στην απολογία του ο αστυνομικός μαστρωπός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αιμομιξία, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Δημήτρης Μπουγιούκος, Ηλιούπολη, Πορνεία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Με μια απολογία – πρόκληση, ο 39χρονος αστυνομικός ρίχνει όλες τις ευθύνες στην 19χρονη κοπέλα που καταγγέλλει πως έζησε μια κόλαση στα χέρια του στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως η κοπέλα εκδιδόταν… από μόνη της, πως εκείνος νευρίαζε γι’ αυτό, αλλά και για το ότι συμμετείχε σε αισθησιακές ταινίες και την παρακινούσε να σταματήσει.

«Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του αρνούμενος όλες τις κατηγορίες ο 39χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η 19χρονη εκδιδόταν εδώ και δύο χρόνια και πως εκείνος μάλιστα όχι μόνο δεν συνέβαλε σε αυτό αλλά της ζητούσε να σταματήσει.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα ότι το θύμα είχε προφίλ σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο ίδιος παραδέχεται μεν ότι την έφερε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη εταιρείας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, αλλά… δεν είχε σκεφτεί κάτι πονηρό και επικαλείται άγνοια για τη δημιουργία της ταινίας.

«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν.

»Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει.

»Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», λέει χαρακτηριστικά στην απολογία του στην οποία σημειώνει ότι η 19χρονη του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο πατέρας της τη βίαζε και ότι ένας φίλος της την εξέδιδε κατά το παρελθόν:

«Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ο … , ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε.

»Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

Μόνο ένα… χαστούκι της έδωσε

Ο κατηγορούμενος που είχε τεθεί σε αργία, μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η 18χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών και πως ο ίδιος δεν την είχε κακοποιήσει, εκτός από την ημέρα της φυγής της που της έδωσε ένα χαστούκι.

Αρνήθηκε κατηγορηματικά τα περί εμπορίας ανθρώπου παρουσιάζοντας μάλιστα τον εαυτό του ως τελείως αντίθετο με την δημιουργία ταινίας ερωτικού περιεχομένου, ωστόσο παραδέχεται ότι ο ίδιος έφερε την κοπέλα σε επαφή με τον παραγωγό ερωτικών ταινιών.

«Είχε δει από τον λογαριασμό μου στο Facebook ότι γνωρίζω τον κ. (…) και μου είχε ζητήσει να τον γνωρίσει, να τη φέρω σε επαφή μαζί του. (Εγώ την είχα γνωρίσει στον κ. (…) με τον οποίο είχαμε βγει μαζί για καφέ όλοι και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. (…) Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη πήγε και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, την οποία δεν γνωρίζω.

»Από τη στιγμή που γνώρισε τον κ. (…) εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα τη στιγμάτιζε για όλη της τη ζωή και έπρεπε να το σκεφτεί πολύ καλά.

»Ενώ, αφού ήδη εκδιδόταν εδώ και χρόνια, σε αυτό εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι και αυτό, αν ήθελε, μπορούσε να το σταματήσει κάποια στιγμή.

»Όταν μου είπε για την ταινία, εγώ νευρίασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα.

»Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να το φέρει στο σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία», ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

Αναφερόμενος στα τραύματα που φέρει το θύμα, τα αποδίδει σε τρεις άνδρες που βρέθηκαν με τη 19χρονη το βράδυ της Τετάρτης, οι οποίοι τη χτύπησαν και τη βίασαν.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει ότι μετά από αυτό το περιστατικό ζήτησε στο θύμα να χωρίσουν.

«Η … την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί.

»Την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο, όπου ήταν δύο άντρες.

»Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια, κυρίως στο σώμα της.

»Όταν την ρώτησα τι έγινε, μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις, οι οποίοι τη βίασαν και της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν.

»Εγώ επειδή της είχα πει να μην το ξανακάνει και αυτή δεν με άκουσε, της ζήτησα να χωρίσουμε και να φύγει από το σπίτι.

»Με παρακαλούσε να μην την διώξω και εγώ την άφησα να παραμείνει στο σπίτι και της ζήτησα χρόνο για να ηρεμήσω».

Όσον αφορά την ημέρα που η 19χρονη κοπέλα κατάφερε να διαφύγει ο 39χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε πως «αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε “Τι έκανες; Θα δεις ρε μ@λ@κ@”.

»Εγώ όταν έφυγε από το σπίτι άφησα να περάσει λίγη ώρα και μετά επειδή ανησύχησα πήρα τηλέφωνο τη μητέρα της και της είπα να έρθει από το σπίτι και να μιλήσουμε.

»Όσο καιρό μέναμε μαζί ερχόταν η μητέρα της και ο αδερφός της από το σπίτι.

»Έτσι ήρθε και η μητέρα της και της είπα ότι είχε φύγει και της αποκάλυψα όλα όσα μου είχε πει η …. και αυτή μου είπε ότι γνώριζε ότι έπαιρνε ναρκωτικά και είχε υποψιαστεί ότι εκδιδόταν η κόρη της.

»Η μητέρα της ένιωθε ασφάλεια για το ότι η … έμεινε σε μένα».

Η απολογία του 39χρονου κατηγορούμενου έρχεται βεβαίως σε πλήρη αντίθεση με την κατάθεση του θύματος που περιέγραψε τα όσα δραματικά πέρασε το διάστημα που παρέμεινε αιχμάλωτη στο σπίτι του αστυνομικού τον οποίο κατήγγειλε ότι την χτυπούσε, τη βίαζε, την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Σχετικά άρθρα