Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την κακοποίηση της 19χρονης

Ηλιούπολη: Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την κακοποίηση της 19χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αιμομιξία, Αστυνομία, Αττική, Βιασμός, Δημήτρης Μπουγιούκος, Ηλιούπολη, Πορνεία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη επιπλέον ένα άτομο και ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα για την υπόθεση κακοποίησης της 19αχρονης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για Έλληνα ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων.

Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία τους οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν το βαρύτατο κατηγορητήριο.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της φέρεται να αρνήθηκε ότι βίαζε την κόρη του επί σειρά ετών, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αρνούμενος ότι την εξέδιδε.

Σχετικά άρθρα