Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λιγνάδης χαρακτήρισε την ανακρίτρια «προκατειλημμένη» και αρνήθηκε να απαντήσει

Ο Λιγνάδης χαρακτήρισε την ανακρίτρια «προκατειλημμένη» και αρνήθηκε να απαντήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης,

Χαρακτηρίζοντας ως προκατειλημμένη την ανακρίτρια, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος είχε κληθεί να απολογηθεί συμπληρωματικά για δύο βιασμούς που καταγγέλθηκαν μετά την προφυλάκισή του, αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή της.

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περίπου μισή ώρα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, παρέδωσε το υπόμνημά του και ζήτησε εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση με τους καταγγέλλοντες.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, χαρακτήρισε «όνειδος» τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του και σχολίασε:

«Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια.

»Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά μας».

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας υποστήριξε ότι «στόχος ήταν, όπως έχω πει, να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού».

Ο ποινικολόγος, αναφερόμενος στον πελάτη του, εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του, αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ανέφερε ότι δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας.

Ωστόσο, είπε πως «όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του εντολέα μου».

Σχετικά άρθρα