Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν στην Τύπο

Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή του ημερολογίου της Καρολάιν στην Τύπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Εισαγγελία Αρείου Πάγου, Εισαγγελία Πρωτοδικών, Καρολάιν Κράουτς,

Αντικείμενο παραγγελίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Β. Πλιώτα αποτελεί η δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ειδικότερα ο κ. Πλιώτας παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών να κάνει ποινική έρευνα για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα ειδικά όσον αφορά στη δημοσιοποίηση των ημερολογίων της Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρει στην παραγγελία του ότι τα δημοσιεύματα με στοιχεία της δικογραφίας έχουν κατακλύσει τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Ακόμη στην παραγγελία του κάνει αναφορά και στην ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών σχετικά με την «τήρηση των κανόνων δεοντολογίας».

Ο κ. Πλιώτας κάνει αναφορά σε «εντόνως επικριτικά δημοσιεύματα για διαρροή-δημοσιοποίηση στοιχείων της ποινικής δικογραφίας (ημερολόγιο θύματος ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΡΑΟΥΤΣ κ.λπ), για το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στα Γλυκά Νερά σε βάρος της ανωτέρω παθούσης».

Ακόμα επισημαίνει πως η δημοσιοποίηση αυτών των «εκλαμβάνεται ήδη και ευλόγως, ως ενέχουσα προσβολή της προσωπικότητας της ίδιας της παθούσης και μπορεί να θεωρηθεί ακόμη, ότι μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για τον κατηγορούμενο, κατά την εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας».

Σχετικά άρθρα