Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας Καρολάιν: Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει με ζωντανή τη μνήμη της μητέρας της

Πατέρας Καρολάιν: Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει με ζωντανή τη μνήμη της μητέρας της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλόννησος, Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς,

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ομολογία του πιλότου ότι έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο 78χρονος πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς (David Crouch) δηλώνει ότι η εγγονή του Λυδία θα μεγαλώνει με την μνήμη της μητέρας της ζωντανή.

«Αυτή είναι η αποστολή των Κράουτς, που μας κρατά συγκεντρωμένους», επισημαίνει στην Daily Mail ο 78χρονος, που γεννήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και μετακόμισε μόνιμα στην Αλόννησο το 2003 μαζί με την σύζυγό του Σούζαν και την κόρη τους Καρολάιν.

«”Η αποστολή” μας αφορά τη μοίρα της εγγονής μας.

»Τόσο εγώ όσο και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ότι η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε, ενώ η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα» λέει χαρακτηριστικά o Ντέιβιντ Κράουτς.

Χωρίς να αναφέρει ούτε λέξη για την γνωριμία της κόρης του με τον πιλότο και το γάμο τους, ο πατέρας της Καρολάιν ανατρέχει στα παιδικά της χρόνια για να δηλώσει υπερήφανος για ένα δραστήριο και δυναμικό παιδί που «κολυμπούσε πριν περπατήσει, έτρεχε πιο γρήγορα από τα αγόρια, θύμωσε γιατί δεν μπορούσε να πάρει δίπλωμα επαγγελματία δύτη πριν ενηλικιωθεί και στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το kick boxing».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι γονείς της Καρολάιν δυσκολεύονται να διαχειριστούν όχι μόνο το πένθος, αλλά και την διπλή φρικτή προδοσία από τον γαμπρό τους, που για 37 ολόκληρες μέρες παρίστανε το θύμα μιας βίαιης ληστείας πριν ομολογήσει το έγκλημα.

O τραγικός πατέρας δήλωσε εξαρχής υπερήφανος για την κόρη του, που κολυμπούσε πριν περπατήσει, έτρεχε πιο γρήγορα από τα αγόρια, και λάτρευε το kick boxing.

«Η Καρολάιν γεννήθηκε σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης.

»Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο τον Μάιο του 2003», θυμάται ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως «σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών».

Η Κάρολαϊν είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην υποκριτική, συμμετέχοντας με φίλους της σε παραστάσεις του δημοτικού θεάτρου.

O Ντέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε στην αγάπη της Κάρολαϊν για τα ταξίδια, και την πρωτοβουλία της να οργανώνει εκδρομές για τους συμμαθητές της, αξιοποιώντας και την έφεσή της στις ξένες γλώσσες.

«Τόσο εγώ όσο και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ περήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι» συμπληρώνει ο 78χρονος.

Σχετικά άρθρα