Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον ανώτερο κληρικό αναζητούν οι Αρχές;

Ποιον ανώτερο κληρικό αναζητούν οι Αρχές;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εισφορές, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, ΙΚΑ, Ληξιπρόθεσμες Οφειλές,

Ένταλμα για προσωποκράτηση στον πρόεδρο (κληρικό) πολύπαθου σωματείου για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο κοινοποιήθηκε σήμερα στο κατά τα άλλα ευαγές ίδρυμα, το οποίο έχει απασχολήσει πολλάκις την κοινή γνώμη.

Πρόκειται για πολύ γνωστό ίδρυμα τα σκάνδαλα του οποίου έχουν φτάσει μέχρι τα συρτάρια της Δικαιοσύνης, με την υπόθεση να έχει περιέλθει στα κιτάπια της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.gr ο επικεφαλής του ιδρύματος, ο οποίος ελέγχεται για σωρεία σκανδάλων και όργιο κακοδιαχείρισης των κληροδοτημάτων του ιδρύματος αμύθητης αξίας, στις 18 Σεπτεμβρίου είχε λάβει και άλλο ένταλμα, τότε για χρέη ασφαλιστικών εισφορών προς το ΙΚΑ.

Τα εντάλματα έμειναν ανεκτέλεστα, καθώς ώ του θαύματος ο πρόεδρος του ιδρύματος δεν βρισκόταν στο χώρο του όταν έφτασε ο δικαστικός επιμελητής συνοδεία αστυνομικών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του tribune.gr τα δύο αυτά εντάλματα δεν θα είναι τα μόνα που θα απασχολήσουν το ίδρυμα και μέλη της διοίκησης, καθώς η διερεύνηση της υπόθεσης σε δικαστικό επίπεδο έχει προχωρήσει πολύ και σύντομα αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις…

Σχετικά άρθρα