Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Για τον φόνο της Καρολάιν ύποπτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά: Για τον φόνο της Καρολάιν ύποπτος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς,

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θεωρείται ύποπτος για τον φόνο της συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Εδώ και επτά ώρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ όπου σύμφωνα με πληροφορίες του NewsBreak, οι απαντήσεις που έδωσε στα ερωτήματα των αξιωματικών δεν είναι πειστικές.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείεται να βγει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του τις επόμενες ώρες.

Καταλυτικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης παίζει και η αποκάλυψη της υπόθεσης της ληστείας στο Αλεποχώρι με θύμα τον εκπαιδευτή του πιλότου, την οποία έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πιλότος γνώριζε το συμβάν, αλλά δεν το είχε παραδεχτεί στις πρώτες του καταθέσεις.

Εάν αυτό δεν οφείλεται στο σοκ από το έγκλημα, τότε τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι αβάστακτά και σοκαριστικά.

Το newsbreak.gr μεταδίδει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τα ευρήματα της ιατροδικαστού, δεν συμπίπτουν με την μαρτυρία για τις συνθήκες της δολοφονίας.

Ούτε από τα τραύματα στα θύματα, ούτε φυσικά από την ύπαρξη ξένου DNA.

Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η πραγματογνωμοσύνη της Ελληνικής Αστυνομίας στις κάμερες έδειξε διαφορετική ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης, από την υποτιθέμενη ώρα του εγκλήματος.

Όπως επίσης και ο έλεγχος στο έξυπνο ρολόι της άτυχης μητέρας αλλά και το κινητό του πιλότου, έφεραν λεπτομέρειες που επίσης δεν συνάδουν με την μαρτυρία του συζύγου.

Τα στοιχεία-«φωτιά»

Υπενθυμίζεται ότι στα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, έχει εντοπιστεί από το smartwach που φορούσε η 20χρονη μητέρα ότι οι παλμοί της φέρεται να σταμάτησαν νωρίτερα από το χρονικό διάστημα που κατέθεσε ο σύζυγός της ότι οι ληστές βρίσκονταν στη μεζονέτα.

Επιπλέον, υπάρχει χρονική απόκλιση και στην αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από το καταγραφικό.

Επιπρόσθετα, φέρεται να έχει εντοπιστεί «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου πιλότου το διάστημα που όπως ο ίδιος κατέθεσε οι δράστες βρίσκονταν στο σπίτι.

Στις τελευταίες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται καθισμένος στον καναπέ, στο ισόγειο έχοντας το μωρό στην αγκαλιά του.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου ΘΕΜΑτος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος.

Επαρκή στοιχεία

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς είναι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της.

Η ανατροπή που φέρνει τον πιλότο από τη θέση του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα στη θέση του κατηγορούμενου για μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις δολοφονίας των τελευταίων ετών, αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη.

Τα στοιχεία που κατά την Αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 32χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες Τετάρτη, όταν η Αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων.

Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς, τη μητέρα της ενός έτους Λυδίας.

Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Από εκείνη την ώρα – «νωρίς το πρωί», είπε ο κ. Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Τα τέσσερα κομβικά στοιχεία

Τέσσερα φαίνεται να είναι τελικά τα σημεία που διερευνώνται ως νέα δεδομένα και αφορούν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με το MΕGA και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης Καρολάιν, όπου τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή με τον σύζυγό της.

Η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να διερευνά τι ακριβώς συνέβη.

Η Καρολάιν φέρεται να αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο.

Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση ότι το ζευγάρι είχε προστριβή.

Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid».

Είχαν προηγηθεί τρία ακόμη στοιχεία για τα οποία ο 32χρονος πιλότος κλήθηκε για εξηγήσεις στη ΓΑΔΑ.

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έχει δώσει νέα στοιχεία στις Αρχές και οδηγεί τις έρευνες σε νέα τροπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Ακόμη, δίνεται απάντηση με ακρίβεια στο ζήτημα της αφαίρεσης των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού.

Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκονται κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με την αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι και την ώρα θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Παράλληλα, έχει κληθεί για να καταθέσει για την υπόθεση ένα ακόμη άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το MEGA, προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για τη χρονική στιγμή που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση.

Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM.

Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα.

Επίσης, σημαντικά στοιχεία φαίνεται να προκύπτουν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, καθώς, σύμφωνα με το ΜEGA, φαίνεται ότι εντοπίστηκε κάποια «δραστηριότητα» στο κινητό του 32χρονου την κρίσιμη χρονική περίοδο.

Ώρα, που, σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο ίδιος ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Σχετικά άρθρα