Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δολοφονία Καρολάιν: Με εξώδικο απάντησε η Ελένη Μυλωνοπούλου στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων

Δολοφονία Καρολάιν: Με εξώδικο απάντησε η Ελένη Μυλωνοπούλου στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς, Ψυχολόγοι,

Με εξώδικο στην Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων απάντησε η φερόμενη ως ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου με το εξώδικο της απαντάει στην επιστολή της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων προ ημερών, με την οποία της ζητείτο να προσκομίσει εντός δύο ημερών το πτυχίο της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Αυτό είναι το εξώδικο

Προς – Κατά

Τον Επιστημονικό – Επαγγελματικό Φορέα των Ψυχολόγων, (Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων) που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα (…), και εκπροσωπείται νόμιμα.

Σε απάντηση της από 31-05-2021 και με αρ. πρωτ. 14259 Επιστολής σας, ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου σας ανταπαντώ τα κάτωθι:

1. Εν πρώτοις, διαμαρτύρομαι εντόνως, αντικρούω ρητά και κατηγορηματικά τα όσα αναφέρετε στην από 31-05-2021 επιστολή σας, περί δήθεν «αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου» από εμέ.

Είναι τουλάχιστον τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει «ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο» για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά!!

Πολύ λυπάμαι που δεν επιδεικνύετε ούτε ίχνος σεβασμού προς στις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα!!

2. Ουδέποτε ανακοίνωσα και ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της «ψυχολόγου».

Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα, ως μέλος της εταιρείας με την επωνυμία (…) (κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης NLP & Ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων – εναλλακτικών θεραπειών).

Η άνω εταιρεία της οποίας είμαι μέλος, έχει κάνει έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. και έχει καταχωρηθεί στο Γ.Ε.Μ.Η., όπως προβλέπεται από τις σχετικές νομικές διατάξεις.

Ουδεμία διοικητική άδεια απαιτούνταν για την άσκηση της ΝΟΜΙΜΗΣ αυτής επαγγελματικής δραστηριότητας μου!!

Άλλωστε, εάν απαιτούνταν οιαδήποτε διοικητική άδεια, μετά βεβαιότητας ΔΕΝ θα μου είχε επιτραπεί η έναρξη της επαγγελματικής αυτής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. κι ούτε θα ελάμβανε χώρα νόμιμη καταχώρηση της επιχείρησής μου στο αρμόδιο Επιμελητήριο!!

3. Επι πλέον, για να μην μείνουν αναπάντητα τα όσα ανυπόστατα διαδίδετε παρανόμως σε βάρος μου στα ΜΜΕ ως και δια της άνω επιστολής σας, σας παραθέτω κατάλογο των τίτλων σπουδών μου, τα πρωτότυπα των οποίων βρίσκονται στη κατοχή της υπογράφουσας την παρούσα πληρεξουσίας δικηγόρου μου, από όπου δύνασθε να πληροφορηθείτε.

Συγκεκριμένα κατέχω τους κάτωθι τίτλους σπουδών και επιμόρφωσης:

1. ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

2. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ:

Α. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Β. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Γ. ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

3. ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΑΠΟ

NATIONAL GUILT OF HYPNOTISTS ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ No 67845

4. ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ AMERICAN BOARD OF CLINICAL HYPNOTHERAPY ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ No H36889

5. CTAA CERTIFICATE OF COMPLEMENTARY THERAPISTS ACCREDITED ASSOCIATION

6. ΑΠΟ ACADEMY OF MODERN APPLIED PSYCHOLOGY :

A. DIPLOMA OF PSYCHOLOGY

B. CERTIFIED OF CLINICAL TRAUMA

Γ. CERTIFICATE OF COGNITIVE BEHAVIOURAL THERAPY

7. CPD/CEU ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ TRAINER ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMATION ACADEMY

8. HYPNOTHERAPY CERTIFICATE FROM SUSSEX HYPNOTHERAPY CENTER

9. ERICKSONIAN HYPNOTHERAPY CERTIFICATION FROM SUSSEX HYPNOTHERAPY CENTER

10. NLP CERTIFICATE

ΑΠΟ AMERICAN BOARD

11. NLP MASTER OF NEURO-LINGUISTIC PROGRAM FROM THE ACADEMY OF MODERN APPLIED PSYCHOLOGY

12. CERTIFICATE OF NLP AND LIFE COACH FROM TRANSFORMATION ACADEMY

Ως καθίσταται ευκολονοήτως αντιληπτό, κατέχω τόσο τα τυπικά όσο και τα ουσιαστικά προσόντα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου, την οποία εκτελώ πάντοτε με σύνεση, σεβασμό, απόλυτη αυστηρότητα και νομιμότητα επί σειρά ετών.

4. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

Σας καλώ όπως, εντός 24 ωρών από τη νόμιμη λήψη της παρούσας, προβείτε άμεσα στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΦΟΔΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε αστικής και ποινικής φύσεως δικαίωμά μου!!

5. Συνακόλουθα, με την παρούσα μου, Σας ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ κάθε χρήση και διάδοση προς τρίτα πρόσωπα της παρούσης εξώδικης δήλωσής μου, όπως και Σας Απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά κάθε χρήση του ονόματος μου και των προσωπικών δεδομένων μου, και,

Σας Καλώ όπως προβείτε άμεσα σε ανάκληση εν όλω των όσων προσωπικών δεδομένων μου, που από πλευράς σας, παρανόμως και χωρίς την έγκρισή μου, συλλέξατε, επεξεργαστήκατε και διαδώσατε προς εκατοντάδες – χιλιάδες αποδέκτες!!

6. Τέλος, η όποια συνέντευξή μου σχετικά με τη θλιβερή δολοφονία της εντολέως μου στα Γλυκά Νερά, δόθηκε κατόπιν απόλυτης και έγγραφης συναίνεσης των υποκειμένων που αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά που ανέφερα.

Σχετικά άρθρα