Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

32χρονος πιλότος: Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία

32χρονος πιλότος: Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γλυκά Νερά, Διάρρηξη, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς, Ληστεία,

Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του, Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε μέσω του Mega ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ταυτόχρονα υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις Αρχές.

«Είναι απίστευτη στήριξη που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες.

»Αναγνωρίζω πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ όλους», δηλώνει ο 32χρονος.

«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα.

»Οι πληροφορίες είναι πολλές και αξιολογούνται», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι η αστυνομία έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα στη διαδικασία και σε μένα μεταφέρονται αυτά που έχουν αξία».

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, παραμένει μέχρι στιγμής μυστικό από την Ασφάλεια, αν ο 32χρονος έχει μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γεωργιανό που κρατείται για τη ληστεία στο Πικέρμι τον περασμένο Μάρτιο και η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει να δει αν συνδέεται με τον φόνο στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, διενεργείται και μια τιτάνια προσπάθεια, ώστε να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η διαδικασία για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου το τραγικό εκείνο διάστημα της διάπραξης του εγκλήματος στην περιοχή.

Και αυτά τη στιγμή που οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα από το DNA, πριν καταλήξουν σε συμπεράσματα σχετικά με την εμπλοκή ή μη του Γεωργιανού στη ληστεία και στον φόνο της 20χρονης.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει στο σπίτι αποτυπώματα και DNA που χαρακτηρίζονται «αξιοποιήσιμα», χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει προκύψει ταύτισή τους με στοιχεία σεσημασμένων κακοποιών.

Σχετικά άρθρα