Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος 22χρονου επιδειξία: «Ο αντίχειρας μοιάζει με το μόριό του»

Δικηγόρος 22χρονου επιδειξία: «Ο αντίχειρας μοιάζει με το μόριό του»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Επιδειξίας, Νέα Σμύρνη,

Τη δική του εκδοχή για το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης τη στιγμή που έφτασε στην πόρτα της πολυκατοικίας ενός από τα θύματά του, έδωσε ο δικηγόρος του, Γιώργος Μυταλούλης.

Ο δικηγόρος υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή T-live ότι το βίντεο που ανέβασε η πρώτη καταγγέλλουσα από τη Νέα Σμύρνη είναι παράνομο υλικό, μέχρι ότι ο νεαρός δεν της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και ότι ο αντίχειράς του έμοιαζε με μόριο.

«Στο βίντεο, που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται.

»Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.

»Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί.

«Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην Αστυνομία και η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

»Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω.

»Μου φαίνεται πολύ περίεργο» είπε αρχικά ο κ. Μυταλούλης.

«Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, θα δείτε ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο.

»Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο.

»Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» κατέληξε.

Σχετικά άρθρα