Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γλυκά Νερά: Οι διαρρήκτες βασάνισαν την 20χρονη μάνα πριν τη στραγγαλίσουν

Γλυκά Νερά: Οι διαρρήκτες βασάνισαν την 20χρονη μάνα πριν τη στραγγαλίσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Γλυκά Νερά, Διάρρηξη, Δολοφονίες, Καρολάιν Κράουτς, Ληστεία,

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για την σύλληψη των τριών δραστών σχετικά με το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου βρέθηκε στραγγαλισμένη μία 20χρονη γυναίκα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, ενώ ο σύζυγος της ήταν δεμένος χειροπόδαρα σε μία καρέκλα.

Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει σοκαρισμένος σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος σύζυγος του θύματος, οι δράστες που εισέβαλαν στην μεζονέτα ήταν τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 32χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Την βασάνισαν για να τους αποκαλύψει που είναι τα λεφτά

Οι κακοποιοί, που εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 04.00, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει έως τώρα στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της.

Το άτυχο κορίτσι φέρεται να το έπνιξαν είτε με μαξιλάρι είτε με μια μπλούζα αφού τη βασάνισαν για να αποκαλύψει που είχαν τα λεφτά και τα τιμαλφή.

Ο σύζυγος και πιλότος στο επάγγελμα κατάφερε σε κάποια στιγμή -αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας- να ειδοποιήσει την Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Σημειώνεται ότι το μωρό της οικογένειας είναι καλά στην υγεία του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η νεαρή μητέρα θα γινόταν το καλοκαίρι 20 ετών

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που διέπραξαν ανθρώπινα κτήνη στα Γλυκά Νερά όπου μια πανέμορφη κοπέλα πού σε λίγους μήνες θα γινόταν 20 ετών, βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε στα Γλυκά Νερά, με το σύζυγο της και την μόλις 11 μηνών κορούλα της.

Η κοπέλα που στις 12 Ιουλίου θα έκλεινε το 20 έτος της ηλικίας της, έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή από τρεις αδίστακτους εγκληματίες οι οποίοι για να να αρπάξουν τις οικονομίες της οικογένειας της, δεν δίστασαν να την στραγγαλίσουν να βασανίσουν τον 32χρονο σύζυγο της και να σκοτώσουν και να κρεμάσουν το σκύλο που είχε η οικογένεια.

Μαζί με τον 32χρονο σύζυγο της ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων έκαναν όνειρα για το μέλλον τους, ενώ ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Πριν από περίπου ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο τον καρπό της ευτυχίας τους, το πρώτο τους παιδί.

Η 20χρονη κοπέλα ασχολούνταν με τις πολεμικές τέχνες, ενώ είχε διακριθεί και για τις επιδόσεις της στο kickboxing

Σημειώνεται ότι οι αδίστακτοι φονιάδες μιλούσαν σπαστά ελληνικά που σημαίνει πως είναι αλλοδαποί και πρέπει να πιαστούν… χθες, γιατί υπάρχει κίνδυνος να φύγουν από την χώρα μόλις συνειδητοποιήσουν την κατακραυγή που έχουν προκαλέσει και την πίεση που υπάρχει για την σύλληψή τους.

Σχετικά άρθρα