Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαντορίνη: Οι τέσσερις σερβιτόρες πέρα από ποτά προσέφεραν και “ανακούφιση”

Σαντορίνη: Οι τέσσερις σερβιτόρες πέρα από ποτά προσέφεραν και “ανακούφιση”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πορνεία, Σαντορίνη,

Οι τέσσερις σερβιτόρες του μπαρ στη Σαντορίνη εκτός από ποτά σέρβιραν και… “ανακούφιση” στους πελάτες που παράγγελναν κάτι… σπέσιαλ.

Μάλιστα, ο 60χρονος ιδιοκτήτης είχε φτιάξει ολόκληρο διαμέρισμα μέσα στο μπαρ στη Σαντορίνη για να «φιλοξενεί» τους θαμώνες που πλήρωναν αδρά για λίγες καυτές στιγμές με τις τέσσερις σερβιτόρες του καταστήματος.

Το κύκλωμα έπεσε στην παγίδα που έστησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας, με έναν από αυτούς να παριστάνει τον πελάτη και να πληρώνει 150 ευρώ για να συνευρεθεί με μια 27χρονη Βουλγάρα σερβιτόρα.

Όταν έφτασε με τη νεαρή γυναίκα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, τη συνέλαβε και έδωσε το σήμα για να ξεκινήσει συντονισμένη επιχείρηση στο μπαρ. Εκεί κατασχέθηκαν 382 μάρκες που χρησιμοποιούσαν οι σερβιτόρες για να υπολογίζονται τα ποσοστά τους από τις «ροζ» υπηρεσίες και 355 ευρώ μεταξύ των οποίων ήταν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άλλες τρεις γυναίκες, δυο Ελληνίδες ηλικίας 39 και 40 χρόνων και μια 40χρονη Βουλγάρα εκδίδονταν στο ειδικά διαμορφωμένο διαμέρισμα και συνελήφθησαν μαζί με τον ιδιοκτήτη, τον 33χρονο υπεύθυνο της επιχείρησης και μια 28χρονη Αλβανίδα οι οποίοι φέρονται ως «εγκέφαλοι» του κυκλώματος. Στην κατοικία του επιχειρηματία βρέθηκε και ένα ζευγάρι πλαστών πινακίδων αυτοκίνητου, ενώ στο μπαρ συνελήφθη και ένας 53χρονος που έδειξε πλαστή ταυτότητα στους αστυνομικούς.

Σε βάρος των δυο Ελλήνων και της Αλβανίδας σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράνομη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ η 28χρονη κατηγορείται ακόμη για παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ ο 60χρονος και ο 53χρονος κατηγορούνται για πλαστογραφία. Οι τέσσερις σερβιτόρες αντιμετωπίζουν κατηγορία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Σχετικά άρθρα