Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία: 18χρονη συλληφθείσα ξυλοκοπήθηκε και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς

Καταγγελία: 18χρονη συλληφθείσα ξυλοκοπήθηκε και απειλήθηκε με βιασμό από αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Βία, Αττική, Βασανιστήρια, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Νέα Σμύρνη,

Τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης κάνει μια νέα καταγγελία στην οποία αναφέρεται ότι μια 18χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία αναφέρεται ότι η 18χρονη ξυλοκοπήθηκε από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου άντρες των ΜΑΤ προχώρησαν εκ νέου στον ξυλοδαρμό της αφού πρώτα ο ένας τη θώπευσε στα οπίσθια.

Στην καταγγελία υποστηρίζεται ότι οι άντρες των ΜΑΤ της μίλησαν με άσεμνες εκφράσεις και την απείλησαν πολλές φορές με βιασμό.

«Πάμε στο στενό να σε γ@@@@ω»

Ειδικότερα, η καταγγελία που κάνει το γύρο των Social Media αναφέρει τα εξής σοκαριστικά:

«Το βράδυ της 9/3/2021 στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που διεξήχθησαν, η Ελληνική Αστυνομία με σκοπό την εκδίκηση για τα συμβάντα που προηγήθηκαν, ξυλοκοπούσε ανελέητα και μοίραζε πλαστές κατηγορίες σε όσους βρίσκονταν εκεί.

»Ένα από τα θύματά τους ήταν και η 18χρονη Έφη.

»Αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκε στους δρόμους της Νέας Σμύρνης από άντρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ, στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου το μαρτύριο της συνεχίστηκε.

»Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους αστυνομικούς την απείλησε λέγοντας της “Εσύ θα γ@@@@@@ς, να το θυμάσαι”.

»Ενώ, ο άλλος αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια και της είπε “πάμε στο στενό να σε γ@@@@ω”.

»Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε, της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο και μετά από περεταίρω διαμαρτυρίες της, ξυλοκοπήθηκε και από τους υπόλοιπους ΜΑΤατζηδες που βρίσκονταν εκεί.

»Ενώ η Έφη έκανε εμετό με αίμα, οι ΜΑΤατζηδες της φώναζαν “σου αρέσει π@@@@@α;”.

»Στη συνέχεια, ζήτησε ιατρική βοήθεια αλλά οι αστυνομικοί της απάντησαν “θα φτύσεις πολύ αίμα σήμερα” και τη ξαναχτύπησαν στο πρόσωπο.

»Σχεδον 24 ώρες μετά τη σύλληψη της, όχι μόνο δεν της έχει προσφερθεί ιατρική περίθαλψη, αντιθέτως έχει δεχθεί πολλαπλές απειλές βιασμού».

Η παραπάνω καταγγελία έχει μοιραστεί από δεκάδες χιλιάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από διαφορετικούς λογαριασμούς.

Τι γράφει τοπική σελίδα της Ναυπάκτου

«Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως 18χρονη Ναυπάκτια έχει συλληφθεί και βρίσκεται στην ΓΑΔΑ, μετά τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη», μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα NPress.

«Η νεαρή κοπέλα, φέρεται να καταγγέλει κακομεταχείριση από τους αστυνομικούς που την συνέλλαβαν.

»Μάλιστα χθες, προκλήθηκε σάλος από τις αποκαλύψεις μια σελίδας στο FB.

»Το npress επικοινώνησε χθες με την μητέρα της κοπέλας και σήμερα με άλλο συγγενικό πρόσωπο.

»Το συγγενικό πρόσωπο μας είπε πως η κοπέλα στην επικοινωνία με την αδερφή της, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

»Η 18χρονη Ναυπάκτια θα περάσει σήμερα από ανακριτή και αναμένεται το πόρισμα.

»Με φίλους της που μιλήσαμε, μας είπαν πως πρόκειται για μία εξαιρετική κοπέλα, η οποία μάλιστα έχει χάσει και τον μπαμπά της».

***Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Χρήστες του Twitter αναρτούν και το παρακάτω βίντεο, στο οποίο ισχυρίζονται ότι είναι από τη στιγμή του ξυλοδαρμού της 18χρονης:

Σχετικά άρθρα