Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φασίστες μαχαίρωσαν με κατσαβίδι κολλητό φίλο του Φύσσα

Φασίστες μαχαίρωσαν με κατσαβίδι κολλητό φίλο του Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νεοναζί, Παύλος Φύσσας, Περιστέρι,

Επίθεση με κατσαβίδι, έξω από το σταθμό μετρό του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι δέχτηκε στενός φίλος του Παύλου Φύσσα από ομάδα ακροδεξιών.

Έναν χρόνο ακριβώς μετά το θάνατο του τραγουδιστή και λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της προτομής του στο Κερατσίνι και τις αντιφασιστικές διαδηλώσεις στη μνήμη του, τα άτομα που πλησίασαν τον φίλο του, του επιτέθηκαν και τελικά, τον τραυμάτισαν στο μηρό, φέρονται να προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο νεαρός φίλος του Παύλου στους αστυνομικούς, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων στην μνήμη του 34χρονου καλλιτέχνη, τάγμα εφόδου, αποτελούμενο από άτομα με ξυρισμένα κεφάλια του έστησε ενέδρα και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι.

Το θύμα δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του.

Στην Αστυνομία δήλωσε ότι θεωρεί πως κίνητρο των δραστών ήταν το μίσος που τρέφουν για τους φίλους του Παύλου, προσθέτοντας ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι γνώριζαν καλά τις σχέσεις του με τον Φύσσα και το γεγονός ότι στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

Την ώρα της επίθεσης μαζί του ήταν και μια μαθήτρια της Β’ Λυκείου, της οποίας ο πατέρας είναι από την Αφρική.

Όπως διηγήθηκε ο φίλος του Παύλου, ξαφνικά μπροστά τους εμφανίστηκαν τρεις καλογυμνασμένοι άνδρες και άρχισαν να χτυπούν με μανία τον νεαρό, τραυματίζοντάς τον με κατσαβίδι στον μηρό.

Μετά στράφηκαν εναντίον και της μαθήτριας, την οποία λήστεψαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο φίλος του Παύλου Φύσσα κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στο 1ο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπως και η κοπέλα, ενώ κατήγγειλε ότι και στο παρελθόν, μετά τη δολοφονία του Παύλου είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής του από αγνώστους, όπως και αρκετοί ακόμα φίλοι του.

Την προανάκριση για την επίθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου.

Σχετικά άρθρα