Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

31χρονος εξέδιδε με τη βία 19χρονη στο κέντρο της Αθήνας

31χρονος εξέδιδε με τη βία 19χρονη στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Ρουμανία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Τέλος στην «κόλαση» που ζούσε μία 19χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία, σε διαμέρισμα και φτηνά ξενοδοχεία των Αθηνών, έδωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από έφοδο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες σε έναν 31χρονο μαστροπό, ενώ έχουν ταυτοποιήσει και αναζητούν μία 33χρονη –επίσης Ρουμάνα- συνεργό του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Εμπορίας Ανθρώπων αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν το σπίτι «κολαστήριο» και προχώρησαν σε έρευνα.

Οι πληροφορίες αποδείχθηκαν ακριβείς, καθώς ο 31χρονος εξέδιδε την 19χρονη, μεταφέροντας την καθημερινά –ακόμη και εν μέσω lockdown- σε ξενοδοχείο του κέντρου των Αθηνών για να πραγματοποιήσει ερωτικά ραντεβού.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα της κοπέλας από τη Ρουμανία και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 10 γραμμαρίων.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι εκμεταλλεύονταν την 19χρονη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, όταν με ψευδείς υποσχέσεις, την έπεισε να ταξιδέψει μαζί του στην Ελλάδα.

Μόλις αφίχθησαν στη χώρα μας ο 31χρονος παρακράτησε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την εγκατέστησε αρχικά σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών και μετέπειτα σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα «κολαστήρια».

Στη συνέχεια και σε καθημερινή βάση την μετέφερε σε οίκους ανοχής, ξενοδοχεία και οικίες, για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού που αυτός είχε κανονίσει, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων της, προβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση της.

Στην κοπέλα από τη Ρουμανία παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικά άρθρα