Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνίδα 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της

Ελληνίδα 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Σοκάρει η καταγγελία για αποπλάνηση ανήλικου μαθητή από την καθηγήτριά του, στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, μία 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της, στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Οι αστυνομικές και κυρίως οι δικαστικές Αρχές έχουν ασχοληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση και σε βάρος της καθηγήτριας έχει ασκηθεί δίωξη γι’ αυτό το αδίκημα.

Η καθηγήτρια φιλόλογος, που έχει ήδη δώσει το παρών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο και σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο σπίτι του αλλά και σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου φαίνεται να τον παρέσυρε.

Πληροφορίες, δε, αναφέρουν πως του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό, αναφέρεται στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Όλα αυτά φαίνεται πως γίνονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού οι γονείς του παιδιού φέρονται να της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με νομικές και δικαστικές πηγές, οι πράξεις της εν λόγω 36χρονης καθηγήτριας φαίνεται να επιβεβαιώνονται από ευρήματα (SMS και φωτογραφίες) στο κινητό του 13χρονου, με σχετικές εκμυστηρεύσεις.

Σχετικά άρθρα