Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης για τον τουρκοπράκτορα στη Ρόδο που αφέθηκε ελεύθερος: «Ε, εντάξει, δεν κυκλοφορούσε και χωρίς μάσκα»

Γεωργιάδης για τον τουρκοπράκτορα στη Ρόδο που αφέθηκε ελεύθερος: «Ε, εντάξει, δεν κυκλοφορούσε και χωρίς μάσκα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MİT - Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών (Τουρκία), Αστυνομία, Γιώργος Γεωργιάδης, Δωδεκάνησα, Έλληνες Μουσουλμάνοι, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες, Ρόδος, Τουρκία, Τουρκική Πρεσβεία, Τουρκικό Προξενείο,

Με το ακόλουθο αιχμηρό και στο τέλος σκωπτικό σχόλιο ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, Γιώργος Γεωργιάδης, έγραψε για τους τουρκοπράκτορεςπροδότες στη Ρόδο:

«Ο μάγειρας από την Ροδόπη που συνελήφθη για κατασκοπεία εναντίον της Ελλάδας δήλωσε στην απολογία του ότι δεν “το έκανε για τα λεφτά αλλά χάριν της πατρίδας του”.

»Ο συνεργάτης του που τον στρατολόγησε και “χωρίς λεφτά” είναι ο Γενικός γραμματέας του προξένου της Τουρκίας στην Ρόδο.

»Και οι δύο συλληφθέντες είναι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι της μειονότητας.

»Και οι δύο θεωρούν πατρίδα τους την Τουρκία η οποία απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα και έχει ως στόχο την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης, την κατάκτηση δεκάδων Ελληνικών νησιών και την Γενοκτονία στους πληθυσμούς τους.

»Το λουλούδι αυτό έγινε γνωστό ύστερα από ερώτηση του βουλευτή Νικολοπούλου στην Βουλή το 2017 για τις πρακτορικές του δημοσιεύσεις.

»Άρα τον γνώριζαν.

»Ο μάγειρας αν και κατηγορείται για βαρύτατα εγκλήματα που αφορούν την Εθνική ασφάλεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη από τον Εισαγγελέα.

»Ε, εντάξει, δεν κυκλοφορούσε και χωρίς μάσκα».

Σχετικά άρθρα