Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διπλή ανθρωποκτονία στο Λουτράκι: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής – Το χρονικό της υπόθεσης

Διπλή ανθρωποκτονία στο Λουτράκι: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής – Το χρονικό της υπόθεσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Λουτράκι,

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν σήμερα νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης, μετά την αυτοψία που διενήργησε απόψε μέσα στο σπίτι, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το χρονικό της υπόθεσης και το καμένο αυτοκίνητο

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση.

Μόλις πήραν την εισαγγελική άδεια μπήκαν στο σπίτι, όπου εντόπισαν και τα δύο άψυχα σώματα μέσα σε λίμνη αίματος.

Σχετικά άρθρα