Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλούσε αστυνομικούς και πυροσβέστες μέσω… Facebook

Απειλούσε αστυνομικούς και πυροσβέστες μέσω… Facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Αστυνομία, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ηλεία,

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 27χρονος που έστειλε μέσω facebook απειλητικό μήνυμα σε αστυνομικούς και πυροσβέστες.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 27χρονου, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως διαχειριστής και κάτοχος του προφίλ, μέσω του οποίου είχε γίνει η επίμαχη ανάρτηση.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος είχε δημοσιεύσει σε group στο Facebook απειλητικό μήνυμα κατά πυροσβεστών και αστυνομικών, που υπηρετούσαν ή υπηρετούν σε Υπηρεσίες του νομού Ηλείας.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επικοινώνησε άμεσα με την εταιρεία και μετά από ενδελεχή ψηφιακή έρευνα ταυτοποίησε τη διαδικτυακή σύνδεση, που χρησιμοποιήθηκε για την αποστολή του μηνύματος και η οποία, όπως διαπιστώθηκε, προερχόταν από Ίντερνετ – καφέ.

Κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετέβη σε περιοχή της Ηλείας, όπου εντόπισε τον 27χρονο δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε ότι απέστειλε το επίμαχο μήνυμα, ισχυρίστηκε όμως ότι δεν είχε πρόθεση να πραγματοποιήσει τις απειλές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Αθηνών.

Σχετικά άρθρα