Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοντοστάθης το έπαιζε γιατρός του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και έδινε φάρμακα για την ελονοσία σε ασθενείς με χολή

Ο Κοντοστάθης το έπαιζε γιατρός του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και έδινε φάρμακα για την ελονοσία σε ασθενείς με χολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νικόλαος Κοντοστάθης,

Σύμφωνα με νέο χειρόγραφο σημείωμα, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star, ο απατεώνας ψευτογιατρός, Νικόλαoς Κοντοστάθης, έδινε σε ασθενείς που είχαν πρόβλημα με τη χολή τους, βότανα αλλά και ενέσεις αρτεμισίνης ένα πολύ βαρύ φάρμακο και χρησιμοποιείται μόνο για την ελονοσία.

Ο «Δρ θάνατος» ζητούσε χιλιάδες ευρώ για τα μπουκαλάκια με βότανα που χορηγούσε στα θύματά του και τα οποία, σύμφωνα με το Star, χορηγούσε ακόμα και σε παιδιά με βαριές ασθένειες αντί της κανονικής τους ιατρικής θεραπείας.

«Μας είπε ότι η θεραπεία θα κοστίσει 12.000-15.000 ευρώ η κάθε δόση και μας είπε ότι θα χρειαστούν ίσως και 5 δόσεις.

»Όταν νοσηλεύτηκε ο πατέρας μου στο 401 έκανε ότι ήξερε γιατρούς, διευθυντές αλλά εξαφανιζόταν ως δια μαγείας όταν τους έβλεπε στο δωμάτιο.

»Την τελευταία εβδομάδα πριν πεθάνει ο πατέρας μου είχε το θράσος να μου ζητήσει 17.000 ευρώ για πιο δραστική θεραπείας.

»Δήλωνε γιατρός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου» περιέγραψε στο Star ο γιος ενός από τα θύματα του ψευτογιατρού.

Οι Αρχές αναζητούν τη διαδρομή του χρήματος. Μία επιταγή ύψους 7.124 ευρώ που δόθηκε στον ψευτογιατρό από τον πατέρα θύματος στις 24 Μαρτίου του 2017 δόθηκε στη συνέχεια από τον Κόντο ως δωρεά σε μοναστήρι στο Άγιο Όρος και εξαργυρώθηκε από επαγγελματία στην Θεσσαλονίκη στις 27 Μαρτίου του 2020 τρία χρόνια δηλαδή μετά.

Σχετικά άρθρα