Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

10χρονη Μαρκέλλα: Ψάχνουν λογαριασμούς, κινητά και υπολογιστή της 33χρονης

10χρονη Μαρκέλλα: Ψάχνουν λογαριασμούς, κινητά και υπολογιστή της 33χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Η διαδρομή του χρήματος που θα αποκαλυφθεί μετά την άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών της 33χρονης Ειρήνης Μούρθου, που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται να οδηγήσει στους συνεργούς της.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης εκτιμά πως η εισαγγελέας θα δώσει το πράσινο φως και για άλλες ενέργειες που θα αποκαλύψουν και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

«Ζητήθηκε από την πολιτική αγωγή, ταυτόχρονα με την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και την ανεύρεση του σκληρού δίσκου του laptop της, ζητήσαμε να γίνει και άρση τραπεζικού απορρήτου για να δούμε αν και πού είχε χρήματα η κατηγορούμενη» δήλωσε στο Mega η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η 10χρονη εξακολουθεί να βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας, όπου μπορούν να την επισκέπτονται μόνο συγκεκριμένα άτομα από την οικογένειά της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζητά συχνά τη μητέρα της.

Η 33χρονη που κρατείται σε κελί απομόνωσης στις φυλακές της Θήβας επιμένει πως δεν είχε σκοπό να βλάψει τη 10χρονη.

Ωστόσο άνθρωποι που την γνώριζαν αναφέρουν πως κατά διαστήματα ύποπτα άτομα επισκέπτονταν την 33χρονη.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι με ένα άσπρο 4Χ4, ήταν κουρεμένος γουλί.

»Ήταν ανίκανη να δράσει μόνη της, μάλλον το πήρε πάνω της για να καλύψει κάποιον ή την απείλησαν» δήλωσε γείτονάς της στο Mega.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ανάκτηση σημαντικών δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα και τον υπολογιστή της 33χρονης, που θα αποκαλύψουν τόσο τις επαφές που είχε η ίδια με άλλα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της απαγωγής, αλλά και το τι βιντεοσκοπήθηκε ή μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου.

Σχετικά άρθρα