Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερέτρια: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω δάσκαλος που ασελγούσε σε 15χρονη μαθήτρια

Ερέτρια: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω δάσκαλος που ασελγούσε σε 15χρονη μαθήτρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Δάσκαλος, Ερέτρια, Εύβοια, Μαθητές, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σεξουαλική Αποπλάνηση,

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Ερέτριας μετά την είδηση της αποπλάνησης 15χρονης μαθήτριας από 51χρονο εκπαιδευτικό που υπηρετεί στο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, με τον οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (6/7) και η σύλληψη έγινε από την Ασφάλεια Χαλκίδας που παρακολουθούσε τον 51χρονο δάσκαλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Χαλκίδας, στην οποία ο εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε Δημοτικό Σχολείο της Ερέτριας, παρουσιαζόταν να διατηρεί σχέση με μαθήτρια του Γυμνασίου, σχέση που κρατούσε από τότε που την είχε μαθήτρια στο Δημοτικό.

Διετάχθη διερεύνηση της υπόθεσης, με το Τμήμα Ασφαλείας να φθάνει στη σύλληψη του 51χρονου με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ εξετάζεται, μετά την ιατροδικαστική έκθεση και η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως μεταδόθηκε σε απογευματινή εκπομπή του MEGA, η σύλληψη του δασκάλου έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού και βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι

Ο δάσκαλος μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε οδηγήσει την μαθήτρια σε απόμερο σημείο το οποίο καλύπτεται από δέντρα.

Σχετικά άρθρα