Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι αποκαλύπτουν οι γείτονες της 33χρονης που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα

Τι αποκαλύπτουν οι γείτονες της 33χρονης που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Γείτονες της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται, δίνουν νέα στοιχεία που μπορεί να δώσουν διαφορετική τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA, γείτονές της παρατηρούσαν συναναστροφές της 33χρονης με ανθρώπους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ιδιαίτερες έως ύποπτες φυσιογνωμίες, ενώ ενδεικτική είναι μία μαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό.

Άνθρωπος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, την χαρακτήρισε ως «ανίκανη για να κάνει κάτι μόνη της», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως «μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν».

Τόνισε, δε, ότι ορισμένες φορές είχε δει κάποιον ύποπτο να πηγαίνει στο σπίτι της με ένα λευκό τζιπ.

Οι μαρτυρίες αυτές βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών που συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οριστικά στις φυλακές Θήβας η 33χρονη

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, τη Πέμπτη, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της, την περασμένη Τρίτη, στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

Σχετικά άρθρα