Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

10χρονη Μαρκέλλα: Γιατί η 33χρονη είχε στην κατοχή της 7.000 ευρώ – Ψάχνουν συνεργούς της

10χρονη Μαρκέλλα: Γιατί η 33χρονη είχε στην κατοχή της 7.000 ευρώ – Ψάχνουν συνεργούς της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Με αδιάκοπους ρυθμούς ερευνούν την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου εκτιμάται ότι δεν έδρασε μόνη της.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Ειρήνη Μούρθου να είχε συνεργούς, αφού βρέθηκαν στην κατοχή της 7.000 ευρώ όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Κατερίνη όπου είχε βρει καταφύγιο αφότου ελευθέρωσε τη μαθήτρια.

Είναι χαρακτηριστικό, εξάλλου, ότι η γυναίκα δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς όταν ερωτήθηκε επίμονα για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή της τα χρήματα αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμούν ότι πίσω από την κατηγορούμενη βρίσκεται μεγάλο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, σενάριο που ενισχύεται μέρα με τη μέρα.

Την Τρίτη, ο αδελφός της Μαρκέλλας προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία.

Μιλώντας στο Mega, ο 25χρονος υποστήριξε πως η αδελφή του δεν ήταν μόνη με την 33χρονη, μέσα στο σπίτι όπου κρατείτο, αλλά εκεί βρισκόταν και ένα τρίτο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, μεγάλη αίσθηση προκαλούν τα όσα ανέφερε χθες ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Κούγιας κατήγγειλε ότι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας του τηλεφώνησε και του είπε «με έναν περίεργο τρόπο ότι θέλει να συναντήσω τον κ. Νουζέλα και να κάνω δεχτώ αυτό που θα μου προτείνει».

Η ίδια η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, παρότι αρχικά φέρεται να είχε ομολογήσει τις πράξεις της, χθες στην απολογία της στην ανακρίτρια ανασκεύασε και αρνήθηκε την εμπλοκή της.

Μετά την απολογία της, οδηγήθηκε στη φυλακή, φορώντας κουκούλα ώστε να μην φανούν τα χαρακτηριστικά της.

Σχετικά άρθρα