Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Κούγια: Τι είπε για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Βόμβα Κούγια: Τι είπε για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Μια δήλωση «βόμβα» έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, Αλέξης Κούγιας.

Όπως ισχυρίστηκε, δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο, «έναν πολύ επώνυμο επιχειρηματία», ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί με τον συνήγορο της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της μαθήτριας και να τα βρουν.

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Αστείο χαρακτήρισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι, επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ. Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας.

Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντηση του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε την συμπάθεια για το δράμα της μικρής και το ενδιαφέρον του για την οικογένεια της.

Υπενθυμίζεται ότι η έτερη δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας χτες στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, είχε επισημάνει πως η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται να καλυφθεί η υπόθεση με χρήματα, εξέφρασε υποψίες για το πώς και το πού έχει βρει η κατηγορούμενη τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό και αναφέρθηκε και στη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εναντίον της 33χρονης.

Σχετικά άρθρα