Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε στην απολογία της η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα

Τι είπε στην απολογία της η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Ειρήνη Μούρθου, Θεσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη η οποία, μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον της α’ τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας κοντά σε σχολείο της Κάτω Τούμπας.

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη -απολογούμενη- αρνήθηκε τις βαρύτατες πράξεις που της αποδίδει το κατηγορητήριο και συνδέονται με ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Κατά την απολογία της φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Κατά πληροφορίες, ανέφερε ότι πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.

Αναφορικά με την προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις πράξεις της, η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.

Για το κινητό και το λαπ-τοπ που της αποδίδεται ότι κατέστρεψε πριν συλληφθεί στην Παραλία Κατερίνης, τόνισε ότι προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή πανικοβλήθηκε μήπως εντοπισθεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν».

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση, μέτρο κατά του οποίου, όπως δήλωσε ο συνήγορός της, θα προσφύγει εντός των επόμενων ημερών.

Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια -μόλις ολοκληρωθούν- τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το κινητό και το λαπ-τοπ που κατασχέθηκαν.

Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να εκδοθεί διάταξη για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφίας της κατηγορούμενης προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή της σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η απολογία της διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας Ελένης Αναστασίου η κατηγορούμενη φέρεται ότι αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες.

-Δεν υπήρξε ερωτική έλξη για την 10χρονη σε καμία περίπτωσή για ανήλικα παιδιά.

-Επιλέγω ερωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους σε ηλικία από εμένα.

-Έτσι όπως την πήρα έτσι θα την παρέδιδα.

-Ήμουν θολωμένη (βλέποντας ειδήσεις) σε μια κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω…

-Κατέστρεψα τον φορητό υπολογιστή στην Κατερίνη Όταν διάβασα σε Site ότι η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην σύλληψη μου πανικόβλητη για να μην εντοπιστώ»είπε απολογούμενη η 33χρονη, σύμφωνα με το δικηγόρο της ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στο fb, κατά τη διάρκεια της απολογίας.

Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Σχετικά άρθρα