Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Για βιασμό και πορνογραφία διώκεται η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα

Για βιασμό και πορνογραφία διώκεται η 33χρονη που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Βιασμός, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη, Ναρκωτικά, Πορνογραφία Ανηλίκων,

Καταπέλτης κατά της 33χρονης που ομολόγησε ότι άρπαξε και ασέλγησε στη 10χρονη Μαρκέλλα ήταν ο εισαγγελέας, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα, απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό και πορνογραφία.

Συγκεκριμένα κατηγορείται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Σύμφωνα με το GrTimes, στην αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται πως είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Η ίδια είναι μητέρα ενός παιδιού και χωρισμένη.

Η κατηγορούμενη γυναίκα ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής.

Φέρεται ότι απήγαγε την 10χρονη σκοπεύοντας να ασελγήσει πάνω της ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ομολόγησε τις πράξεις της.

Οι διωκτικές Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr.

Η κατηγορούμενη φέρεται ως εκδιδόμενη.

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Η Αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια.

Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Σχετικά άρθρα