Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο πρώην σύντροφος της 35χρονης γαι την επίθεση με το βιτριόλι

Τι είπε ο πρώην σύντροφος της 35χρονης γαι την επίθεση με το βιτριόλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Καλλιθέα,

Για πρώτη φορά ο δικηγόρος του 40χρονου, που άθελά του έγινε η πέτρα του σκανδάλου για την 35χρονη η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, μεταφέρει δήλωσή του στα ΜΜΕ.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Γκαβέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο εντολέας του ζήτησε να μεταφέρουν τα εξής:

Ο εντολέας μου απορεί πώς ο ίδιος φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου τη στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας ως προτεινόμενη φίλη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Δηλώνει επίσης ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως όλο το πανελλήνιο.

Προφανώς ο 40χρονος Νώντας θεωρεί πως δεν ήταν αυτός η αιτία που η 35χρονη σχεδίαζε και εντέλει επιτέθηκε στην Ιωάννα, αφού ο ίδιος δεν την έχει δει από κοντά ποτέ, ενώ και το αίτημα φιλίας που της έστειλε, τοποθετείται χρονολογικά πολύ μετά από τη μέρα που η Έφη άρχισε να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Σε μία άλλη πτυχή της υπόθεσης με το βιτριόλι, ο 40χρονος φίλος της φερόμενης ως δράστιδος της επίθεσης, είναι ο άνδρας ο οποίος η κατηγορούμενη θεωρούσε ότι τον είχε “χάσει” λόγω της Ιωάννας.

Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στο OPEN, εξέφρασε τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα από πλευράς του 40χρονου και δήλωσε πως ο εντολέας μας είναι σε μία κατάσταση ψυχολογικού σοκ μετά την επίθεση και τις αποκαλύψεις.

Όπως είπε νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης.

Ο εντολέας μου φοβάται τη στοχοποίησή του καθώς η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση. Ο ίδιος έχει ξαφνιαστεί και δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο.

Βλέπει την προσωπική του ζωή να παίρνει μία απίστευτη δημοσιότητα. Μάλιστα, άλλαξε σπίτι και δεν μπορεί ακόμα να διανοηθεί τι έχει συμβεί.

Νιώθει διωκόμενος και θύμα της υπόθεσης, είπε ο κ. Γκαβέρας προσθέτοντας πως το τηλέφωνο της Ιωάννας ήταν υπό παρακολούθηση από το καλοκαίρι του 2019.

Η επικοινωνία του εντολέα μου με την Ιωάννα ξεκίνησε αργότερα. Ο ίδιος θεωρεί ότι η σχέση που είχε με τη φερόμενη ως δράστιδα δεν ήταν δεσμός, όπως είπε.

Ο εντολέας μου, πριν από την προσαγωγή της 35χρονης μίλησε ειλικρινέστατα, είπε ακριβώς ό,τι γνωρίζει για την υπόθεση. Δεν είχε τίποτα να κρύψει, κατέληξε.

Σχετικά άρθρα