Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γειτόνισσα της 10χρονης Μαρκέλλας η «κοκκινομάλλα» – Πώς προσπάθησε να ξεγελάσει την ΕΛ.ΑΣ.

Γειτόνισσα της 10χρονης Μαρκέλλας η «κοκκινομάλλα» – Πώς προσπάθησε να ξεγελάσει την ΕΛ.ΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Αστυνομία, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Μαραθώνια κατάθεση στις Αρχές δίνει η «κοκκινομάλλα» που συνδέεται με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας και που προσήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο Alpha, η γυναίκα είχε προσπαθήσει να κρύψει τα χαρακτηριστικά της ώστε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς.

«Είχε σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της», είπαν αστυνομικές πηγές.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στην Παραλία της Κατερίνης, στην Πιερία.

Προς το παρόν η γυναίκα έχει προσαχθεί και οι αστυνομικοί θα αποφασίσουν μετά την κατάθεσή της εάν τελικά η προσαγωγή θα μετατραπεί σε σύλληψη.

Ήταν γειτόνισσα της Μαρκέλλας

Πηγές των διωκτικών Αρχών ανέφεραν ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου συνόδευσε την μικρή μαθήτρια με ταξί στην Καλαμαριά όπου την άφησε.

Κατά τις ίδιες πηγές, η γυναίκα, που περιγράφεται στις καταθέσεις μαρτύρων ως κοκκινομάλλα, φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας.

Από την κατάθεσή της στην αστυνομία εκτιμάται ότι θα δοθεί απάντηση σε μια σειρά από ερωτήματα με βασικότερο αυτό που αφορά το κίνητρο της πράξης της, αλλά και για τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία στον οργανισμό της 10χρονης βρέθηκαν ουσίες που εμπίπτουν στις διατάξεις των ψυχοτρόπων ουσιών (ναρκωτικά).

Σύμφωνα με το Open, η γυναίκα είναι περίπου 35 ετών.

Ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και ζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της και την κόρη της στην περιοχή της Τούμπας, εκεί όπου έμενε μέχρι και πριν από 1,5 χρόνο η οικογένεια της μικρής Μαρκέλλας.

Η μικρή είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια, αλλά και ο συμμαθητής της, την φώναξε μια κοκκινομάλλα γυναίκα.

Η 10χρονη πήγε προς το μέρος της και από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν για περίπου 48 ώρες, ώσπου βρέθηκε να περιπλανιέται μόνη της στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Σχετικά άρθρα