Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοκαΐνη και ηρεμιστικά που προκαλούν αμνησία έδωσαν στην 10χρονη Μαρκέλλα

Κοκαΐνη και ηρεμιστικά που προκαλούν αμνησία έδωσαν στην 10χρονη Μαρκέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Έντονο προβληματισμό προκαλεί το κοκτέιλ των ναρκωτικών που χορηγήθηκε στη μικρή Μαρκέλλα.

Πρόκειται για ένα συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών –το λεγόμενο speedball– που όμως δρουν ανεξάρτητα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τα ηρεμιστικά χάπια που της δόθηκαν προκαλούν αμνησία, επιφέρουν και μείωση των αναστολών.

Η κοκαΐνη που της χορηγήθηκε, κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό ώστε να μην πέσει σε λήθαργο.

Ερώτημα αποτελεί για τους αστυνομικούς, είναι εάν αυτοί που της τα χορήγησαν γνώριζαν την αντίθετη δράση τους και εάν ναι, μήπως αυτό φανερώνει κάτι για το κίνητρο της αρπαγής.

Ωστόσο, θεωρούν πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα καθώς βρίσκονται στη σκιά της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την μικρή.

Εκτιμούν ότι σύντομα θα είναι στα χέρια τους για να δώσει εξηγήσεις.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της 10χρονης μαθήτριας, ώστε να εκτιμηθούν οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσής της.

Μάλιστα, κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα ανηλίκων ο μεγάλος αδελφός της, που φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της 10χρονης.

Η δικηγόρος που τον συνόδευε Ανθούλα Ανάσογλου επισήμανε ότι διεξάγεται έρευνα για το οικογενειακό περιβάλλον και «προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς».

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας», είπε.

Σχετικά άρθρα