Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Aστυνομία εντόπισε την κοκκινομάλλα που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα

Η Aστυνομία εντόπισε την κοκκινομάλλα που άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Εντείνονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της μυστηριώδους γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα και την κράτησε επί 44 ώρες πριν την αφήσει κοντά σε βενζινάδικο της Καλαμαριάς, όπου βρέθηκε από περίοικο.

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης καθώς, σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών, εξετάζεται η εκδοχή η γυναίκα αυτή να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια.

Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Τι είπε η μητέρα της

Ένα παιδί τρομαγμένο, μπερδεμένο, που δεν μπορούσε να μιλήσει περιέγραψε η μητέρα της μικρής Μαρκέλλας, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται, ενώ ο αδελφός της ζήτησε να πάρει την επιμέλειά της, αν αυτή αφαιρεθεί από τη μητέρα τους.

Η γυναίκα που έχει δει μόνο για λίγα λεπτά την κόρη της είπε πως σαν οικογένεια δεν είχαν αντιπαλότητα με κάποιον που να θέλει να κάνει κακό στη μικρή.

«Δεν ξέρω ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την αρπαγή της μικρής.

»Οι κάμερες δείχνουν τη Μαρκέλλα με μια γυναίκα αδύνατη με κοντά κόκκινα μαλλιά.

»Ορκίζομαι ότι δε θα την αφήσω από τα χέρια μου έτσι και την πιάσουν, γι’ αυτό που έκανε στο παιδί μου», είπε η μητέρα στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Μάλιστα όπως είπε, τη μέρα της εξαφάνισής της, η Μαρκέλλα της είχε ζητήσει να πάει να την πάρει από το σχολείο, κάτι που τη βαραίνει ακόμα και σήμερα.

Από την πλευρά της, η θεία και νονά της μικρής τόνισε πως το παιδί δέκα χρόνια τώρα μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Σημείωσε μάλιστα πως δε θέλει ούτε να σκεφτεί πως το παιδί μπορεί να φιλοξενηθεί από ίδρυμα.

«Μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια με αγάπη και με στενοχωρεί να βλέπω τους γονείς μου να μαραζώνουν γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν το παιδί.

»Πιστεύω πως αν αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη αδελφή μου, η μικρή θα πρέπει να συνεχίσει να μένει με τον αδελφό της», είπε η νονά της Μαρκέλλας.

Όπως είπε υπάρχουν άνθρωποι στην οικογένεια που την αγαπούν και τη νοιάζονται.

«Αυτή τη στιγμή αν το παιδί πάει σε ίδρυμα δεν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι, αλλά η Μαρκέλλα, η οποία θα πιστέψει ότι δεν την θέλαμε και γι’ αυτό την πήραν από κοντά μας.

»Εμείς όλοι την αγαπάμε πάρα πολύ», συνέχισε η νονά του παιδιού.

Σχετικά άρθρα