Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα που «πήρε από το χέρι» τη 10χρονη Μαρκέλλα

Η Αστυνομία εντόπισε τη γυναίκα που «πήρε από το χέρι» τη 10χρονη Μαρκέλλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Ειρήνη Μούρθου, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισής της ανήλικης, η οποία χάθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα και βρέθηκε τελικώς, σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από τη μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας.

Προς το παρόν, όμως, είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η γυναίκα περίπου 40 ετών, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας σε διάφορα βίντεο.

Σε κανένα από τα βίντεο η εν λόγω γυναίκα δεν βρίσκεται μαζί με την Μαρκέλλα.

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να περπατά κοντά στο σημείο εξαφάνισης της ανήλικης την ώρα που αυτή σχόλασε από το σχολείο.

Επίσης έχει καταγράφει σε βίντεο στην περιοχή της οδού Θ. Σοφούλη την ώρα εύρεσης της 10χρονης.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης κι έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της, που τη συνάντησε σήμερα.

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τη μέχρι στιγμή εξέτασή της.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της κατά την επιστροφή της από το σχολείο, μέχρι τον εντοπισμό της.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση και εκτίμησε πως είναι θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τόνισε ότι εισαγγελέας θα ερευνήσει τη ζωή της Μαρκέλλας, διότι όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος: «Αρκετά τράβηξε αυτό το πλάσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, εκτός από τη γυναίκα στο στόχαστρο βρίσκεται και ένας άνδρας γύρω στα 80.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, την συγκεκριμένη γυναίκα ο ηλικιωμένος γνωρίζει καλά, εμπιστεύεται απόλυτα και συνεργάζεται μαζί της.

Σχετικά άρθρα