Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας επικεντρώνεται η Αστυνομία

Σε γυναίκα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας επικεντρώνεται η Αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισής της ανήλικης, η οποία χάθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης από την Κάτω Τούμπα και βρέθηκε τελικώς, σχεδόν δύο 24ωρα αργότερα, το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από τη μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας.

Προς το παρόν, όμως, είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης κι έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της, που τη συνάντησε σήμερα.

Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τη μέχρι στιγμή εξέτασή της.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της κατά την επιστροφή της από το σχολείο, μέχρι τον εντοπισμό της.

Σχετικά άρθρα