Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση με βιτριόλι η 35χρονη ζούσε φυσιολογικά και διασκέδαζε

Τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση με βιτριόλι η 35χρονη ζούσε φυσιολογικά και διασκέδαζε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίθεση με Βιτριόλι,

Η 35χρονη ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, η οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες, μετά το συμβάν ζούσε τη ζωή της φυσιολογικά, όπως διασκεδάζοντας σε νυχτερινά μαγαζιά με τις φίλες της.

Όπως διαπιστώνεται μέσα από τη σελίδα της 35χρονης στο Facebook, η καθημερινότητα της μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα, που είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ανεπανόρθωτα τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, σημαδεύοντας την για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι μόνο δεν άλλαξε, αντίθετα, έδειξε να μην την έχει επηρεάσει καθόλου.

Έτσι στις 8 Ιουνίου, περίπου 3 βδομάδες μετά την επίθεση, επισκέπτεται γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά μαζί με φίλες της για να διασκεδάσει και μάλιστα κάνει γνωστή την παρουσία της με check in στη σελίδα της στο Facebook.

Οι φίλες της κι άλλα πρόσωπα από το κοινωνικό της περιβάλλον δεν είχαν προσέξει την παραμικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της 35χρονης, έστω και το παραμικρό που θα μπορούσε να κινήσει υποψίες.

«Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση» είπε στο protothema.gr πρόσωπο που συναναστρεφόταν μαζί της.

«Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει» προσθέτει.

Σχετικά άρθρα