Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να είναι σε σύγχυση

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξακολουθεί να είναι σε σύγχυση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Θεσσαλονίκη, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Μαρκέλλα Βεράμη,

Εξαντλημένη, σοκαρισμένη και σε σύγχυση εξακολουθεί να είναι η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη και εντοπίστηκε χθες το πρωί κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον η μικρή προς το παρόν δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τις έρευνες των αρχών, οι οποίες ωστόσο συνεχίζονται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτό που έχει πει η 10χρονη είναι ότι την πήρε μία γυναίκα, η οποία και της έδωσε 30 ευρώ για να μην μιλήσει. Την κρατούσε με χειροπέδες.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η μεταφορά της σε νοσοκομείο κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς, στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις συνθήκες εξαφάνισής της και την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Οι παιδοψυχολόγοι επιχειρούν να την «ξεκλειδώσουν», ώστε να βοηθήσει στις έρευνες που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα